Είναι επίσημο! Το κλάμερ είναι το νέο αγαπημένο μου αξεσουάρ μαλλιών!

Αρκετά χρόνια πριν θυμάμαι ότι είχα γράψει για την τεράστια επιστροφή του scrunchie, του hair accessory που εμείς, τα κορίτσια του 80 κάτι είχαμε κάνει προέκταση των μαλλιών μας. Και θυμάμαι τότε να ακούω σχόλια όπως “σιγά μην επιστρέψει αυτό το κιτς πράγμα στ’ αλήθεια!”. Σήμερα, τα ίδια… αρκετά χρόνια μετά είμαστε στην σειρά για spinning και το ponytail μας τινάζεται στον αέρα. Μάντεψε! Αυτό το ponytail είναι στηριγμένο σε ένα scrunchie που φοράμε ΟΛΕΣ!

Δεν πιστεύω ότι αντίστοιχος χαμός θα γίνει με το κλάμερ (δεν είναι τόσο πρακτικό για το spinning) αλλά ναι, το κλάμερ έχει κάνει comeback, είναι πλέον πέρα για πέρα απενοχοποιημένο και είναι και επισήμως το νέο αγαπημένου μου αξεσουάρ μαλλιών!

Το κλάμερ το συναντήσαμε μετά από χρόνια στο show του Alexander Wang ένα χρόνο πριν ενώ λίγες μέρες πριν σε παρουσίαση των προϊόντων Balmain Hair απέκτησα την ολοκαίνουργια beauty εμμονή μου: το κλάμερ!

Σε περίπτωση που δεν σε έχω ζαλίσει αρκετά, εδώ και κάμποσο καιρό έχω κόψει αυτές τις γαλλικές φράντζες (δες εδώ) οι οποίες δείχνουν πιο ωραίες όταν τα υπόλοιπα μαλλιά είναι πιασμένα είτε σε messy bun είτε σε half up, δηλαδή μισά πάνω. Και αυτό το κλάμερ είναι ο τέλειος τρόπος να ολοκληρώσω το χτένισμά μου με αυτή την effortless διάθεση που έχουν οι Γαλλίδες.

Σε έπεισα; Αν ναι, μερικά ακόμη info: το παραπάνω κλάμερ είναι Balmain και κοστίζει 45 ευρώ περίπου αλλά στα καταστήματα καλλυντικών μπορείς να βρεις άπειρα και για κάθε budget!

 

Read More

And More