Είναι η πρώτη φορά που παίρνω τόσα κομπλιμέντα για το άρωμά μου αλλά… δεν είναι το άρωμά μου που μυρίζει τόσο υπέροχα!

Ας συστηθώ (λες και δεν γνωριζόμαστε μέσα από εδώ δέκα ολόκληρα χρόνια τώρα!). Είμαι η Νατάσα Μπερέκου, είμαι beauty editor τα τελευταία δεκαέξι χρόνια και έχω μια τεράστια συλλογή αρωμάτων (αυτό που στη γλώσσα της ομορφιάς λέγεται perfume wardrobe). Επίσης, το καλύτερο κομπλιμέντο που μπορεί να μου κάνει κανείς είναι το… “μυρίζεις υπέροχα” κομπλιμέντο!

Και τώρα, το παράδοξο του πράγματος: παρά το γεγονός ότι έχω εμμονή με τα αρώματα και παρά το γεγονός ότι έχω μια τεράστια συλλογή, τον τελευταίο καιρό άρχισαν να αυξάνονται τα κομπλιμέντα για το άρωμά μου, αλλά μάντεψε! Δεν ήταν το άρωμά μου αυτό που μύριζαν οι άλλοι σε εμένα αλλά το μαλακτικό ρούχων μου!

Για να μη μακρηγορώ, το Cajoline λάνσαρε την Cajoline Collection Parfum, δύο ολοκαίνουργια μαλακτικά ρούχων με μυρωδιές που σου δημιουργούν συνειρμούς μεγάλων αρωματικών οίκων. Πιο συγκεκριμένα: 

α) Το  CAJOLINE BOUQUET VOLUPTUEUX στο μοβ μπουκάλι: Ένα ακαταµάχητο, φρουτώδες άρωµα µε νότες από ροδάκινο, κόκκινο πορτοκάλι, περγαµόντο, φραγκοστάφυλο, γαρδένια, γιασεµί, µιµόζα και φρέζια. Το άγγιγµα από κέδρο, κεχριµπάρι και σπόρο Τόνκα ολοκληρώνει αυτό το σαγηνευτικό άρωµα µε τη µεγάλη διάρκεια, που θα αναστατώσει τις αισθήσεις και θα σου φτιάξει τη διάθεση. 

β) Το CAJOLINE NECTAR DIVIN στο χρυσό μπουκάλι: Ένα προκλητικό µείγµα από αρωµατικά λευκά λουλούδια, εσπεριδοειδή, βότανα και ζεστές, πικάντικες νότες από κεχριµπάρι και musk για ένα ακαταµάχητο αποτέλεσµα. Ένα µοντέρνο και εθιστικό άρωµα µε µεγάλη διάρκεια, που θα σε κάνει να αντιµετωπίσεις τις προκλήσεις της καθηµερινότητας.

Τα δύο ολοκαίνουργια Cajoline Collection Parfum έφτασαν στα χέρια μου λίγες μέρες πριν και είχα αυτό το challenge: να κάνω unboxing και να περιγράψω τη μυρωδιά τους. Πιστεύω ότι τα κατάφερα αρκετά καλά, αλλά ας είμαι ειλικρινής! Καμία περιγραφή, όσο γλαφυρή κι αν είναι, δεν μπορεί να περιγράψει τις υπέροχες μυρωδιές των νέων Cajoline. Θα περιοριστώ και θα σου πω το εξής: αν το χρησιμοποιήσεις θα με θυμάσαι κάθε φορά που θα σου λένε πως μυρίζεις υπέροχα! Και θα στο λένε κάθε μέρα!

Read More

And More