Είναι μαγικό! Αυτό το μαύρο primer ματιών αλλάζει τη σκιά σου σε ότι χρώμα θες!

Είμαι beauty editor 15 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που έρχομαι αντιμέτωπη με ένα… μαύρο primer. Κι ενώ στην αρχή δεν είχαμε ιδέα τι είναι το primer (γενικά!) πλέον απορούμε πώς ζούσαμε τόσα χρόνια χωρίς αυτό!

Μερικές συστάσεις: το primer είναι εκείνο το προϊόν που μπαίνει πριν από το foundation (αν είναι primer προσώπου), τα χείλη ή τα μάτια αντίστοιχα για να στρώσει τέλεια το προϊόν που θα φορέσεις αμέσως μετά! Όμως, το primer που θα δεις εδώ δεν έχει σχέση με οτιδήποτε μπορεί να γνώριζες μέχρι στιγμής!

Λέγεται Priming is Everything Black από την The Balm και είναι ένα μαύρο primer που μπαίνει στο κινητό βλέφαρο και για να σταθεροποιήσει τη λιπαρότητα αλλά και για να αλλάξει το χρώμα της σκιάς που θα φορέσεις αμέσως μετά. Έτσι, ανάλογα με την ένταση του primer που θα βάλεις από κάτω και την σκιά που θα τοποθετήσεις από πάνω μπορείς να πετύχεις διαφορετικά αποτελέσματα και στην πραγματικότητα να είναι σαν να έχεις όχι μια αλλά τέσσερις- πέντε διαφορετικές σκιές! Κάνει εξαιρετική δουλειά ειδικά για εκείνες τις σκιές που έχουμε κάμποσα χρόνια στο βάθος του νεσεσέρ μας και έχουμε φορέσει ελάχιστα, ακριβώς επειδή είναι πολύ αχνές.

Σε αυτές τις δύο φωτό (πάνω και κάτω) βλέπεις πως μπορείς να αλλάξεις το χρώμα μιας πολύ ανοιχτόχρωμης σκιάς και να της δώσεις ένταση αρκεί να τοποθετήσεις από κάτω το μαύρο primer.

Το primer ματιών της The Balm κοστίζει €12.80 και θα το βρεις στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Make Me Up.

Read More

And More