Είναι το χρώμα που πρέπει να φορέσουμε όλες! 10+1 κραγιόν στην απόλυτη millennial pink απόχρωση!

Ξέρω πως κατά καιρούς σε ζαλίζω με συγκεκριμένους όρους, αλλά όχι ανάλογα με την φάση που περνάω στο κεφάλι μου (ok! και αυτό!) αλλά με ότι συμβαίνει και γύρω στον κόσμο των trends. Αυτή την περίοδο, λοιπόν, θα έχεις διαβάσει ξανά και ξανά μέσα από εδώ για το millennial pink ως τάση γενικά, στα νύχια ειδικότερα. Και τώρα ήρθε η σειρά του millennial pink κραγιόν. Η προφανής ερώτηση είναι: γιατί όλες φοράνε ροζ κραγιόν; Και σε περίπτωση που δεν το είχες παρατηρήσει η αμέσως επόμενη προφανής ερώτηση είναι: Γιατί; Όλες φοράνε ροζ κραγιόν!

Ναι! Μερικά παραδείγματα: πριν λίγους μήνες η MAC ανέθεσε με 10 top beauty influencers ανά τον κόσμο με εκατομμύρια followers στο instagram να φτιάξουν το δικό τους τέλειο κραγιόν. Και μάντεψε! 9 στις 10 έκαναν ροζ κραγιόν! Έπειτα, η Kylie Jenner συνεργάστηκε με την Kim Kardashian για να βγάλουν μια συλλεκτική σειρά Lip Kit. Και ξαναμάντεψε: όλα τα κραγιόν ήταν σε millennial pink αποχρώσεις!

Επίσης, σύμφωνα με την αναφορά του Npd Group (“εταιρία” που ερευνά τις τάσεις της αγοράς), οι πωλήσεις των ροζ κραγιόν πέρασαν την περασμένη χρονιά τις πωλήσεις του best selling κόκκινου!

Άρα: το ροζ που είναι πολύ πιο παιχνιδιάρικο από το σοβαρό κόκκινο, είναι το χρώμα που πρέπει να επενδύσεις φέτος γιατί αυτό κάνουν οι trend setters και γιατί είναι και το χρώμα που μας φτιάχνει την διάθεση. Για να ξέρεις, όμως, που βαδίζεις και να μην χαθείς ανάμεσα στα 4899656 ροζ της αγοράς κάνε κλικ εδώ και δες τα 10+1 αγαπημένα μας κραγιόν που διαλέξαμε για σένα!

Read More

And More