Είσαι άσχημη! Απίστευτη επίθεση σε blogger όταν εμφανίστηκε αμακιγιάριστη!

Αυτό που βλέπω να συμβαίνει τα τελευταία χρόνια σε ό,τι έχει να κάνει με την ομορφιά είναι αρκετά ανακουφιστικό. Γιατί το έχουμε γυρίσει πλέον στο real beauty, γιατί τα περιοδικά δεν ρετουσάρουν τόσο μα τόσο πολύ τα πρόσωπα που φιλοξενούν στις σελίδες τους, γιατί το να έχεις καναδυό σπυράκια είναι φυσιολογικό (αααααααααντε!).

Και είναι επίσης και πολύ φυσιολογικό να έχεις και ακμή και ας μην είσαι 16 (λέγεται ορμονική ακμή κι επειδή έχω κι αυτόν τον προσωπικό καημό για το θέμα εδώ θα βρεις όλες εκείνες τις χιλιάδες γραμμές που έχω αφιερώσει!).

Και κάπως έτσι ήμουν πολύ ικανοποιημένη που επιτέλους μπορούσαμε να δούμε μέσα στον άλλο (και κάτω από το make up του άλλου) και που όχι απλά αποδεχόμασταν τον άλλον με τα ελαττώματά του ως προς την εμφάνιση αλλά τα βαφτίζαμε και γοητεία. Και μετά ήρθε αυτή η είδηση για να μου αποδείξει (ξανά!) ότι είμαι χαζοονηροπόλα και πως οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν απίστευτα σκληροί.

Το κορίτσι που βλέπεις παραπάνω λέγεται Em Ford, είναι blogger και είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο ξεβάφονταν με αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται το πρόσωπό της και η ακμή που έκρυβε με το make up. Και αντί να την ενθαρρύνουν και να γράφουν όμορφα λόγια για το πόσο όμορφη είναι έτσι κι αλλιώς και μπλα μπλα μπλα, της έκαναν ένα απίστευτο- δεν- βάζει- ο- νους- σου bullying γράφοντας μεταξύ άλλων πόσο άσχημη είναι; #sovaratwra?

Εκείνη έδωσε την απάντησή της στο BBC και στο βίντεο που μπορείς να δεις παρακάτω…

Δεν έχω κάτι να πω. Ελπίζω μόνο να μην αντιδρούσες ποτέ, καμία από εσάς, με ένα τέτοιο τρόπο στην θέα αυτού του κοριτσιού. Γιατί αν ναι, αυτή εδώ η στήλη δεν σου ταιριάζει καθόλου! Λυπάμαι, γιατί σε τούτη εδώ την στήλη δεν μας αρέσουν τα στιλιζαρισμένα, ρετουσαρισμένα και ό,τι σε… εις -σμένα!

Read More

And More