Τα μαντήλια στις διακοπές θα είναι πάντα στη μόδα και φέτος πρέπει επιτέλους να τα φορέσεις!

Το καλοκαίρι στο νησί κάνουμε πράγματα που δεν θα κάναμε πολύ εύκολα στην πόλη, χειμώνα. Ένα από αυτά τα πράγματα είναι να φοράμε διάφορα hair accessories χωρίς να πιστεύουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου και ότι όλοι ασχολούνται με το τι έχουμε εμείς στο κεφάλι μας (εξωτερικά).

Οι διακοπές, λοιπόν, είναι και η τελειότερη αφορμή να φορέσεις στα μαλλιά σου όλα αυτά τα μαντήλια και να γίνεις το κορίτσι που χαζεύεις στο pinterest! Πάρε μαζί σου πολλά κομμάτια υφάσματος, άλλα τόσα μαγιό και παρεό και είσαι πανέτοιμη για το νησί.

Παρακάτω θα βρεις συγκεντρωμένες όλες αυτές τις ιδέες και τους τρόπους να βάλεις μαντήλια στα μαλλιά σου! Έχεις τουλάχιστον οκτώ μέρες διακοπών οπότε γιατί να μην τους υιοθετήσεις όλους! Σωστά;

  1. Από κάτω προς τα πάνω

Πάρε ένα μακρόστενο μαντήλι ή ακόμη και πανί, πέρασέ το από την κάτω μεριά των μαλλιών σου, φερ’ το προς τα πάνω και δέσε έναν φιόγκο. Τόσο εύκολα! Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι το μέγεθος του πανιού σε σχέση με τον όγκο των μαλλιών σου. Όσο λιγότερος ο όγκος τους, τόσο λεπτότερο το μαντήλι!

2. (Ανά)δειξε τις φράντζες σου!

Αν έχεις φράντζες χρησιμοποίησε το μαντήλι όπως προηγουμένως αλλά κατέβασε τις φράντζες σου ώστε να φαίνονται από το μαντήλι. Ένα ζευγάρι μεγάλοι κρίκοι θα αναδείξουν τον σισιλιάνικο αέρα του χτενίσματός σου.

3. Σινιόν

Πιάσε το σινιόν σου όπως συνήθως κι έπειτα πάρε ένα μαντήλι, τύλιξε και σφιξ’ το γύρω από τη βάση του.

4.Top knot από μαντήλι!

Γι’αυτό το look θα χρειαστείς ένα πιο φαρδύ μαντήλι που να καλύπτει όλο το κεφάλι σου. Φερ’ το από πίσω προς το μπροστινό μέρος και στριφογύρισέ το ακριβώς όπως θα έκανες με την κοτσίδα σου που θα ήθελες να την κάνεις σινιόν. Φέρε από τα πλαϊνά κάποιες τουφίτσες και είσαι έτοιμη!

5.Φιόγκος

… Ή αλλιώς, η πιο απλή εκδοχή! Όπως έχεις πιασμένη χαμηλά την αλογοουρά σου πάρε ένα μαντήλι και δεσ’το φιόγκο στην βάση του αυχένα σου.

6.Καν’το όπως η Eva Mendes!

Αυτός είναι πράγματι ο αγαπημένος τρόπος της Eva Mendes να φοράει μαντήλια στα μαλλιά και το κάνει συνέχεια. Θα χρειαστεί να κάνεις ένα ψηλό και εντελώς ατημέλητο top knot και πιθανότατα να πρέπει να βάλεις και dry shampoo για να δώσεις αυτή την υφή στα μαλλιά σου. Έπειτα, πάρε ένα μακρόστενο μαντήλι και τύλιξέ το περιμετρικά του κεφαλιού σου δύο φορές, ξεκινώντας από τον αυχένα. Έτοιμη!

7.Κάλυψέ το!

Πάρε ένα μαντήλι ή μια μπαντάνα, δωσ’του τριγωνικό σχήμα και πέρασέ το δένοντας κόμπο από την κάτω μεριά. Έτοιμη!

8.

Ένα μακρύ μαντήλι, ένα σινιόν και είσαι έτοιμη! Φρόντισε το μαντήλι σου να έχει τέτοιο μήκος και τέτοιο όγκο ώστε να καλύπτει όλο το μήκος της κοτσίδας σου!

 

 

Read More

And More