Εξαφανίσαμε τα tattoo μας όπως η Lady Gaga! Δες πώς!

Τα παρελκόμενα από τις Χρυσές Σφαίρες αλλά και από κάθε red carpet event είναι τόσα πολλά που μπορείς να γεμίσεις αυτήν εδώ την στήλη και μεεεεεεεερες μετά.

Παρελκόμενο no 4861, λοιπόν: η Lady Gaga εμφανίστηκε χωρίς τα υπερδιάσημα tattoo της, όπως είχαν εντοπίσει εδώ τα news.

Πώς πήγε στις Χρυσές Σφαίρες και πώς είναι κανονικά (aka αριστερά και δεξιά)

Κι επειδή μου αρέσει να κάνω πάνω μου αυτά που βλέπω να γίνονται τριγύρω μου (έτσι, για την ολοκληρωμένη γνώμη του πράγματος) η επόμενη αντανακλαστική αντίδραση ήταν αυτή ακριβώς: να εξαφανίσω τα tattoo μου.

Λοιπόν, οι τρόποι να το κάνεις είναι δύο (αν και δεν βρίσκω το λόγο που κάποιος μπορεί να θέλει να εξαφανίσει τα tattoo του, εκτός αν μιλάμε για κάποια οικογενειακή συγκέντρωση με τίποτα περίεργους συγγενείς, αλλά και πάλι!)….

Τρόπος νούμερο ένα: το make up σώματος, το Dermablend της Vichy που τα εξαφανίζει όλα και που το βρίσκεις στο φαρμακείο. Το είχα στο γραφείο αλλά το… εξαφάνισα όλο στο σώμα μου το περασμένο καλοκαίρι για κάτι backless φορέματα (έχω ακμή οπότε έπρεπε να καλυφθούν εκείνα τα σημάδια στην πλάτη. Αν έχεις παρόμοιο θέμα διάβασε εδώ τι μπορείς να κάνεις για το… bacne. Ακούγεται πιο elegant).


Το παραπάνω βίντεο έχει γυριστεί εδώ και κάμποσα χρόνια για την Dermablend κι έχει 300 εκατομμύρια views!

Τρόπος νούμερο 2: με κορέκτορα. Ο κορέκτορας είναι κάτι σαν πολύ συμπυκνωμένη μορφή make up που φοριέται κάτω από το make up και τοπικά στα σημεία που θέλεις να καλύψεις τοπικά. Αυτά τα σημεία μπορεί να είναι από ουλές μέχρι ακμή μέχρι και tattoo (αλλά και πάλι σου λέω πως δεν βρίσκω το λόγο γιατί μπορεί να θες να καλύψεις ένα tattoo. Α! Εκτός αν κάνεις κάποια δουλειά στην οποία τα πράγματα είναι πολύ αυστηρά!

Εγώ έχω πάντα στο νεσεσέρ μου το Camouflage Cream της Artdeco που το απλώνω τοπικά στα σημεία που θέλω να καλύψω, από πάνω βάζω αντηλιακή με χρώμα, λίγο lip balm και αυτό είναι θεωρητικά (και πρακτικά) το μακιγιάζ μου για όλη την ημέρα).

Δες, λοιπόν τα βήματα!

Επειδή το προϊόν είναι πολύ παχύρρευστο και άλλο τόσο καλυπτικό, χρησιμοποιείς ελάχιστη ποσότητα και το απλώνεις με ταμποναριστές κινήσεις. Αν θες από πάνω περνάς και λίγο make up αλλά σου προτείνω να είναι αδιάβροχο αλλιώς θα το δεις παντού πάνω στα ρούχα σου! Εναλλακτικά, μπορείς να βάλεις τοπικά την fixing powder της artdeco που θα αδιαβροχοποιήσει το αποτέλεσμα.

Και τώρα η ώρα του poll: έχει χρειαστεί ποτέ να κρύψεις τα tattoo σου (και αυτό το poll αφορά τους έχοντες tattoo. Εκτός αν θες να στείλεις commment με θέμα: γιατί δεν έχεις και γιατί δεν θα κάνεις tattoo!)…

Read More

And More