Έξυπνο! Αυτοκόλλητο σου λέει πότε πρέπει να σταματήσεις την ηλιοθεραπεία!

Για αρχή να σου πω πόσο μα πόσο υπερενθουσιασμένη είμαι που στην καρδιά του Χειμώνα πληκτρολογώ την λέξη ηλιοθεραπεία! 1. δεν αργεί και 2. η ανακάλυψη που αφορά στην ηλιοθεραπεία μόλις έγινε εξού και το κάπως ανεπίκαιρο post.

Λοιπόν, 9 στα 10 κορίτσια το παρακάνουμε με την ηλιοθεραπεία (η μία δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί!). Αλλά και όταν αποφασίσουμε να αντιμετωπίσουμε τον ήλιο με συνέπεια και κριτήριο την υγεία μας τα info που φτάνουν στ’αυτιά μας είναι πολλά και διαφορετικά με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε ούτε πόση ώρα είναι σωστό να καθόμαστε, ούτε κάθε πότε πρέπει να ανανεώνουμε το αντηλιακό μας και κυρίως πότε αρχίζει η υγεία μας να κινδυνεύει λόγω του ήλιου.

Υπάρχει ένα τεράστιο beauty νέο! Η L’Oreal δημιούργησε σε συνεργασία με την PCH, εταιρία τεχνολογίας, το My UV Patch, ένα αυτοκόλληλο που θα λανσαριστεί μέσα στο 2016 και θα προσφέρεται με την LA Roche Posay (πώς ακριβώς και με ποια προϊόντα δεν είναι ακόμη γνωστό).

Το My UV Patch θα το κολλάς πάνω σου και θα τραβάς κάθε φορά μια φωτογραφία από αυτό. Η φωτογραφία θα “διαβάζεται” από ένα application το οποίο θα έχεις κατεβάσει στο κινητό σου και θα μαθαίνεις αν και πότε πρέπει να πας στην σκιά.

Αυτές είναι κάποιες πρώτες πληροφορίες για το UV αυτοκόλλητο που σου λέει για τον ήλιο αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα πωλείται αλλά θα έρχεται ίσως ως δώρο με κάποια αντηλιακά La Roche Posay (?). Ελπίζω να έρθει στην Ελλάδα!

Read More

And More