Έλενα Ράπτη: αποκλειστικά όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό μακιγιάζ της από την Ράνια Μπουντούρη!

Λατρεύουμε να μαθαίνουμε λεπτομέρειες για νυφικά μακιγιάζ, ειδικά όταν εκείνη που φοράει τα λευκά είναι τόσο υπέροχη. Εν προκειμένω, η Έλενα Ράπτη η οποία (σχεδόν) μόλις ανακοίνωσε ότι στις 19 Μαΐου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κίμωνα Μπάλλα.

Η Έλενα Ράπτη μένει στην Θεσσαλονίκη και σε αυτήν εδώ τη στήλη γνωρίζουμε πολύ καλά σε ποια makeup artist απευθύνεται όλη η αφρόκρεμα της Βόρειας Ελλάδας (και όχι μόνο) για κάθε μεγάλο event. Ένα τηλεφώνημα… αργότερα, η Ράνια Μπουντούρη, celebrity makeup artist και ιδιοκτήτρια της εταιρίας Make Me Up με έδρα την Θεσσαλονίκη μου το επιβεβαιώνει: “Ναι, εγώ έκανα το νυφικό μακιγιάζ της Έλενας κι έχω και μια ωραία ιστορία να σας διηγηθώ!”.

Το νυφικό μακιγιάζ της Έλενας Ράπτη έγινε στις 6.50 το πρωί!

“Με την Έλενα Ράπτη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και έχουμε αναπτύξει μια υπέροχη σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και αγάπης. Με πήρε, λοιπόν, μια μέρα τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να κλείσουμε ένα ραντεβού για μακιγιάζ για τις 19 Μαΐου χωρίς να μου πει ότι επρόκειτο για το νυφικό της μακιγιάζ! Εγώ της εξήγησα ότι εκείνη την ημέρα δεν μπορούσα και κανονίσαμε ραντεβού στις 6.50 το πρωί στο κατάστημα της Make Me Up. Η ίδια είχε σκοπό να μου αποκαλύψει τι ετοίμαζε αν πήγαινα στο σπίτι της, αλλά τελικά ελλείψει χρόνου τα πράγματα δεν έγιναν έτσι! Θα μου αποκάλυπτε, λοιπόν, το γάμο της μόνο αν πήγαινα στο σπίτι της όπου θα έβλεπα και το νυφικό! Εκείνη την ημέρα ήταν πολύ χαλαρή και καθόλου αγχωμένη για το αποτέλεσμα του μακιγιάζ, μιας και την βάφω συνέχεια!”, μου εξηγεί από την άλλη άκρη της γραμμής η Ράνια Μπουντούρη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν αρκετά χρόνια πριν σε φωτογράφιση περιοδικού που στάθηκε αφορμή για να αναπτυχθεί μια στενή φιλία ανάμεσα στις δύο αγαπημένες Θεσσαλονικιές.

Το μακιγιάζ διήρκησε μόλις μία ώρα και στηρίχθηκε στο look που υιοθετεί έτσι κι αλλιώς

“Το μακιγιάζ μας διήρκησε μόλις μία ώρα καθώς στις 8.15 είχα το επόμενο ραντεβού. Αυτό που έκανα ήταν να της τονίσω τα υπέροχα μάτια της με μεταλλικούς γήινους τόνους και να προσθέσω βλεφαρίδες τουφάκια, τα οποία, βέβαια, δεν χρειάζεται γιατί έχει πολύ μακριές βλεφαρίδες. Το διαφορετικό που αποφάσισα να κάνω εκείνη τη μέρα ήταν να τονίσω τα χείλη της με ένα bebe ροζ lipgloss και φυσικά έκανα πολύ ελαφριές φωτοσκιάσεις, έβαλα highlighter και ρουζ, ενώ έδωσα πολύ μεγάλη βαρύτητα στο να εξασφαλίσω σταθερότητα στο μακιγιάζ. Όσο για τη βάση, ήταν πάρα πολύ ελαφριά καθώς η επιδερμίδα της Έλενας είναι αλαβάστρινη και δεν έχει κάτι να καλύψει. Το αποτέλεσμα που θέλαμε να πετύχουμε είναι ένα υγιές και λαμπερό beauty look”.

Αυτά είναι τα προϊόντα που χρησιμοποίησε η Ράνια Μπουντούρη για νυφικό μακιγιάζ της Έλενας Ράπτη

Σε αυτήν εδώ τη στήλη είμαστε πρακτικοί! Και δεδομένου ότι σίγουρα θα ήθελες να ξέρεις ποια είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στο νυφικό μακιγιάζ της Έλενας Ράπτη, ζήτησα από την Ράνια Μπουντούρη να μου τα πει αναλυτικά! Είναι αυτά που βλέπεις παραπάνω, λοιπόν, και αυτά για τα οποία θα διαβάσεις παρακάτω:

Η βάση έγινε με τα εξής προϊόντα: αρχικά η Ράνια Μπουντούρη άπλωσε το makeup με ενυδατική υφή Beige Satin 02 W-C – Satin Foundation σε όλο το πρόσωπο και συνέχισε κάτω από τα μάτια με το concealer Retouch 02W-C τηςBeauty is life . Αφού ολοκληρώθηκε η βάση, η αγαπημένη μας makeup artist “κλείδωσε” το μακιγιάζ με την διάφανη πούδρα φιξαρίσματος από την Inuwet και ψέκασε το πρόσωπο με το spray σταθεροποίησης Make Up Fixer

Για το μακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιήθηκε: η παλέτα σκιών Nude Tube της The Balm, τα τουφάκια- βλεφαρίδες Eyelashes Medium Flare της Adoro και ολοκληρώθηκε με μια στρώση μάσκαρα Pumped Up του Scott Barnes.

Στα χείλη: η Έλενα Ράπτη φορούσε το κραγιόν Vitamine- e no719 της Elegant και από πάνω το ροζ lipgloss Wakai 32C της Beauty is Life

Read More

And More