Ελληνικά και αγαπημένα beauty brands! Πρέπει να τα βάλεις στην ρουτίνα σου asap!

Τα γαλλικά brands φαρμακείου είναι πολύ hot θέμα συζήτησης στις beauty editors ανά τον κόσμο. Όμως, με αφορμή την 25η Μαρτίου, ήθελα να σου πω το εξής: τα ελληνικά brands έχουν μια στρατιά από συγκλονιστικά καλλυντικά ή, όπως είχε γράψει παλιότερα το αμερικάνικο Byrdie “Greece secretly has quite the array of killer beauty products”. Ή, για να δανειστώ μια άλλη φράση από ένα άλλο beauty site που είναι κορυφαίο στον κόσμο, του Into The Gloss, “all I have to do is go into my medicine cabinet for a quick reminder of my great Greek beauty adventure”. Βλέπεις, για τα ελληνικά brands έχουν γράψει κατά καιρούς επίσης οι beauty editors ανά τον κόσμο γιατί είναι ένα άλλο hot θέμα συζήτησης! Παρακάτω ελληνικά και αγαπημένα beauty brands που πρέπει να βάλεις στα ντουλάπια του μπάνιου σου!

Apivita

Η Apivita είναι ένα από τα brands που είναι παγκοσμίως γνωστό και λατρεύεται ανά τον κόσμο. Εδώ θα βρεις μαγικές μάσκες σε μονοδόσεις (η μάσκα αργίλου με την μάσκα ενυδάτωσης είναι το αγαπημένο μου combo), προϊόντα skincare αλλά και τέλεια προϊόντα για τα μαλλιά και το σώμα. Βασικό συστατικό είναι η πρόπολη ενώ το brand ανήκει στην καατηγορία αυτού που θα περιγράφαμε ως Clean Beauty αφού οι συνθέσεις τους δεν έχουν parabens, σιλικόνες και αρώματα. Ένα από τα πιο πρόσφατα λανσαρίσματα που αγαπήσαμε είναι η Aqua Beelicious. Ειδικά αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα δοκίμασε την light texture και θα την αγαπήσεις.

 

 

Korres

Και η Korres δεν χρειάζεται συστάσεις και όχι μόνο για εμάς τις Ελληνίδες! Από την Μαύρη Πεύκη μέχρι το Άγριο Τριαντάφυλλο με την Korres μπορείς να οργανώσεις ολόκληρο το skincare routine σου όποιος κι αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας σου. Η πιο αγαπημένη μου προσθήκη, ωστόσο, είναι το Ενυδατικό Serum με Προβιοτικά, Greek Yoghurt, το οποίο φροντίζει να διατηρεί αυτό το ισοζύγιο “καλών και κακών μικροβίων” στην επιδερμίδα έτσι ώστε να προστατεύεται ο φραγμός- ο ρυθμιστής της υγρασίας της επιδερμίδας. Μου αρέσει πολύ η υφή του και θεωρώ ότι η Korres είναι το πρώτο brand που δικαιούται να μιλήσει για προβιοτικά πριν από οποιοδήποτε άλλο αφού το ελληνικό γιαούρτι είναι μια σειρά που ξεκίνησε χρόνια πριν από εκείνο το θρυλικό after sun σώματος!

Frezyderm

 

Η Frezyderm είναι ένα ακόμη ελληνικό brand του οποίου οι πωλήσεις εκτοξεύτηκαν όταν λανσαρίστηκε το Sunscreen Second Skin Velvet Technology. Πρόκειται για το best seller αντηλιακό προσώπου που έχει βελούδινη υφή η οποία γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Αν οι βαριές υφές ήταν το άλλοθί σου για να μην χρησιμοποιείς αντηλιακό, μετά από αυτό το λανσάρισμα δεν έχεις πλέον κανένα!

Fresh Line

 

Το πιο χαρακτηριστικό με τα Fresh Line είναι αυτή η υπέροχη μυρωδιά η οποία φτάνει σε εσένα ακόμη και όταν περάσεις έξω από κάποιο κατάστημα! Στα Fresh Line θα βρεις φρέσκα και λαχταριστά προϊόντα, μάσκες προσώπου χειροποίητες αλλά και αυτά τα υπέροχα σαπούνια τα οποία παίρνεις με το κιλό κυριολεκτικά!

Youth Lab

 

 

Ίσως να μην το γνωρίζεις αλλά και το Youth Lab είναι ένα ελληνικό brand που ανήκει στην πιο… σύγχρονη ιστορία των ελληνικών brands. Εδώ θα βρεις επίσης ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα σε minimal packaging ενώ αν θέλεις να ξεκινήσεις από κάποιο best seller το Daily Cleanser είναι ιδανικό ειδικά αν έχεις λιπαρή ή μικτή επιδερμίδα, όπως πολλές Ελληνίδες λόγω κυρίως κλίματος.

 

 

Read More

And More