Elsa Hosk: τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί ένας Άγγελος της Victoria Secret!

Να κάτι που δεν θα βαρεθούμε ποτέ: μυστικά από τους Αγγέλους της Victoria Secret! Όσα περισσότερα μας αποκαλύπτονται, τόσο το καλύτερο! Αυτή την φορά τα μυστικά που αποκαλύπτονται είναι από το μοντέλο Elsa Hosk η οποία μίλησε στο Stylecaster και αποκάλυψε ποια προϊόντα ακριβώς χρησιμοποιεί αλλά και πώς κάνει pampering στον εαυτό της! Φυσικά, κρατάς σημειώσεις ή κάνεις print screen.

Πώς της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της όταν έχει day off

“Αν δεν δουλεύω, κάποιες φορές μπορεί να αφιερώσω ολόκληρη την ημέρα για να φροντίσω τον εαυτό μου. Μπορεί να κάνω μασάζ ή γυμναστική. Ξέρω πως αυτό είναι πολυτέλεια γιατι δεν έχω παιδιά ή γιατί εκείνη τη μέρα δεν έχω άλλα πράγματα που πρέπει να κάνω. Όταν σε πιέζει ο χρόνος, να βρίσκεις πάντα έστω και λίγο χρόνο και να τον αφιερώνεις στον εαυτό σου! Μπορείς να κάνεις ένα μασάζ στον αυχένα ακόμη και αν είναι από έναν φίλο σου! Κλείσε τα μάτια και απόλαυσε τη στιγμή. Κάνω διαλογισμό, ακόμη κι αν είναι για πέντε λεπτά το πρωί ή το βράδυ για να ηρεμήσω. Μου αρέσει να παίρνω τον χρόνο μου για να δω μια ταινία, να κάνω ένα μπάνιο με μερικά κεριά αναμμένα ή να αφιερωθώ στην skincare ρουτίνα μου γιατί όλο αυτό είναι θεραπευτικό και φροντίζεις τον εαυτό σου την ίδια στιγμή”.

Το beauty routine της Elsa Hosk! Ποια προϊόντα χρησιμοποιεί

“Τα απαραίτητα είναι: ένα καλό καθαριστικό προσώπου, ειδικά από την Barbara Sturm που θρέφει την επιδερμίδα από μέσα, και το highlighter σε μορφή στικ, Just Say Glow της Victoria Secret. Μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο γιατί είναι πολύ φωτεινό και λαμπερό! Επίσης, βάζω eyeliner για να πετύχω το cat eye και πάντα ολοκληρώνω το look μου με την μάσκαρα Major Lashes Full Volume της Victoria Secret για γεμάτες και πλούσιες βλεφαρίδες!

https://www.instagram.com/p/Bnj_l6DAwcf/?utm_source=ig_embed

Last chance info: η dr. Barbara Sturm είναι η δερματολόγος πολλών διασήμων και της Bella Hadid. Δες τι έγραψε για αυτήν τελευταία εδώ και πού θα βρεις τα προϊόντα της!

Read More

And More