Η Emma Roberts έκοψε τα μαλλιά της και θα θέλεις να τα κόψεις κι εσύ!

Δεν είναι κάτι νέο: αντλούμε το hair inspo μας από τις διάσημες οι οποίες όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, τόσο περισσότερο- κοντύτερα- συχνότερα κόβουν τα μαλλιά τους. Στη λίστα αυτή, λοιπόν, μόλις προστέθηκε η Emma Roberts η οποία είναι λίγες ώρες πριν εμφανίστηκε με ένα πολύ κοντό καρέ μου μας δημιούργησε την εξής αντανακλαστική αντίδραση: να σηκώσουμε το τηλέφωνό μας και να κλείσουμε ραντεβού με τον κομμωτή μας!

Η ίδια αφέθηκε στα χέρια του Chris McMillan και έκανε αυτό το κοντό καρέ που βλέπεις εδώ το οποίο στο πίσω μέρος είναι αρκετά πιο κοντό.

Μάλιστα, ο ίδιος μοιράστηκε μέσω του instagram του και μερικά tips για το styling των μαλλιών τα οποία ήταν almost wet. Όπως έγραψε, έβαλε στα μαλλιά της την Sebastian Mousse κι έπειτα την έβαλε κάτω από ένα hood dryer (το κλασικό… εργαλείο που έχουν τα κομμωτήρια για το στέγνωμα των μαλλιών) για 15 λεπτά. Πέρασε τα δάχτυλα μέσα από τα μαλλιά για να δώσει αυτή την effortless αίσθηση και έτοιμη!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το νέο κούρεμα της Emma Roberts; Βρίσκεις το νέο της κοντό καρέ τόσο stylish όσο το βρίσκουμε εμείς;

 

Read More

And More