Emmy Awards 2013: Ποια είχε τα καλύτερα make up και μαλλιά; Ψήφισε!

Θεαματικά χτενίσματα, πολλά smokey eyes και άλλα τόσα έντονα χείλη! Την Κυριακή που πέρασε έγιναν τα Emmy Awards και οι διάσημες αφού πέρασαν κάμποσες ώρες με τους make up artists και τους hair stylists τους, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Ποια, όμως, το έκανε καλύτερα; Ας ψηφίσουμε!

Kesha

/

Με το γνωστό smoky eyes και τα μακριά της μαλλιά σε κυματισμούς η Kesha περπάτησε στο κόκκινο χαλί. Το μυστικό για να… κοπιάρεις το μακιγιάζ των ματιών είναι να τοποθετήσεις μια καφέ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και προεκτείνοντας επάνω προς την εξωτερική γωνία και έπειτα να κάνεις μια χοντρή γραμμή στο περίγραμμα χωρίς να σβήσεις ιδιαίτερα.

Zooey Deschanel

/

Η Zooey είχε ρετρό διάθεση στο χτένισμά της, ενώ το μακιγιάζ της έκανε focus στα μάτια με μια μαύρη γραμμή που υπογράμμιζε την ρίζα του κάτω βλεφάρου και σκιά περασμένη σε όλο το κινητό βλέφαρο.

Heidi Klum

Μετά την Blake Lively μια ακόμη star πειραματίστηκε με τις διπλές (και τριπλές!) κοτσίδες! Η Heidi Klum έκλεψε τις εντυπώσεις με αυτό το χτένισμά της αφού πρώτα είχε κάνει τα μαλλιά της κυματισμούς με ένα ψαλίδι. Όσον αφορά το how to του χτενίσματος, θα σου το δείξουμε πολύ, πολύ σύντομα!

Carrie Underwood

/

Με στιλιζαρισμένες vague προς την μια μεριά η Carrie Underwood μας σύστησε στον πολύ chic εαυτό της. Το μακιγιάζ της είχε γενναίες δόσεις eyeliner περιμετρικά του ματιού που έδινε ένταση στο βλέμμα της.
Tip: για να δημιουργήσεις τέλειες vague αφού δουλέψεις τα μαλλιά σου με ψαλίδι ψέκασε μια βούρτσα με λακ και χτένισε από την ρίζα μέχρι τις άκρες μέχρι να ενοποιηθούν.

Sofia Vergara

/

Catty μακιγιάζ και κυματισμοί σε S για την Sofia Vergara. Όμως, ότι και να κάνει η ίδια, πάντα τα βλέμματα θα τραβάνε τα φρύδια της. Αν θέλεις το ίδιο αποτέλεσμα ζωγράφισέ τα με μια καφέ σκιά σβήνοντας το χρώμα στις άκρες κι έπειτα με ένα ειδικό βουρτσάκι ή το βουρτσάκι μιας παλιάς μάσκαρα χτένισέ τα ανοδικά.

Maria Menounos

/

Η Maria Menounos αγαπά την πλεξίδα ψαροκόκαλο που ξεκινάει λίγο πιο κάτω από το ύψος του αυτιού και αυτό είναι το χτένισμα που επέλεξε για το κόκκινο χαλί των Emmy Awards. Για το μακιγιάζ των ματιών της επέλεξε ένα γραμμικό σχέδιο με eyeliner που προεξείχε μερικά εκατοστά τόσο από την εσωτερική όσο και από την εξωτερική γωνία.

Kelly Osbourne

/

Η Kelly Osbourne επέλεξε την ασφάλεια του κόκκινου κραγιόν που ταιριάζει άψογα σε επίσημα events και το οποίο έκανε έντονη αντίθεση με τα μοβ μαλλιά της.

Christina Hendricks

/

Στο ίδιο ύφος κινήθηκε και η Christina Hendricks, μόνο που σε αυτή την περίπτωση το vague χτένισμά της ταίριαζε καλύτερα με την επισημότητα ενός κόκκινου κραγιόν σεταρισμένου με μια λεπτή γραμμή eyeliner!

January Jones

H January Jones με στιλιζαρισμένες vague στο bob κούρεμά της και με υπέροχο μακιγιάζ! Στα μάτια της τοποθέτησε μια σκιά κοντά στον τόνο του φορέματός της και shimmering ασημί στην εσωτερική γωνία του ματιού. Το look ολοκληρώθηκε με ψεύτικες τουφίτσες βλεφαρίδων στην εξωτερική γωνία του ματιού που δίνει ανοδικότητα στο βλέμμα.

Claire Danes

Η Claire Danes τόλμησε με ένα faux bob το οποίο συνδύασε με καθαρό κόκκινο κραγιόν ματ υφής και shimmering ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά.

Read More

And More