Ένα εντυπωσιακό event γεμάτο λάμψη και ομορφιά από τη Natura Siberica και την Organic Shop

It was a beauty-full day!

Για ακόμα μία φορά, το καθιερωμένο πλέον ετήσιο event ομορφιάς της NaturaSiberica, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στις 23/5, στο House 124 στο Χαλάνδρι, εξελίχθηκε σ’ ένα μεγάλο πάρτι, με θεαματική συμμετοχή γνωστών influencers και εκπροσώπων της ελληνικής showbiz.

«Ντυμένος» Natura Siberica και Organic Shop, ο εντυπωσιακός χώρος εκδηλώσεων ξεχείλιζε από τα υπέροχα χρώματα και αρώματα της φύσης καθώς και από την ενθουσιώδη ενέργεια και τα χαμόγελα των λαμπερών καλεσμένων που βίωσαν αυτή την πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. 

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της ημέρας, ωστόσο, ήταν τα αγαπημένα προϊόντα της Natura Siberica και της Organic Shop, παλιά και νέα, με τα πρώτα να υπενθυμίζουν όλους τους λόγους που τα κάνουν να αυξάνουν ασταμάτητα το loyal κοινό τους και με τα καινούργια να έχουν ήδη γίνει best-sellers και να έχουν κερδίσει την αγάπη των καταναλωτών, τις πρώτες μόλις εβδομάδες κυκλοφορίας τους.

Οι καινούργιες σειρές Organic Shop και Natura Siberica, που παρουσιάστηκαν ήταν οι εξής:

Suntastic: Aντηλιακή σειρά, με αντιοξειδωτικά και βιολογικά εκχυλίσματα φρούτων και υψηλό επίπεδο προστασίας, που ταυτόχρονα αναζωογονεί, αναπλάθει και βοηθάει στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσής του δέρματος

Shimmertime: Σειρά λαδιών σώματος με shimmer σε μοναδικούς συνδυασμούς, τα οποία βυθίζονται στην επιδερμίδα και της υπόσχονται τις πιο λαμπερές καλοκαιρινές ιστορίες. 

Body Desserts:Επιδόρπια για το σώμα για ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας, μέσα από την πιο… λαχταριστή εμπειρία θρέψης, ενυδάτωσης, λάμψης και αναζωογόνησης.

Sauna&Spa: Best-seller τριπλέτα προϊόντων για σώμα σφιχτό, λείο, σμιλεμένο και χωρίς κυτταρίτιδα, σε ελάχιστο χρόνο!

Επιστρατεύοντας αδιάκοπτα την εμπειρία, την εξειδίκευση και τη φιλοσοφία της ομάδας της και αξιοποιώντας τον τεράστιο φυσικό πλούτο της Σιβηρίας στο προϊοντικό της μείγμα, η ομάδα τηςNaturaSibericaενισχύει σταθερά την δυναμική της θέση στην ελληνική αγορά και χαρίζει αδιάκοπτα λόγους στους καταναλωτές να τη βάζουν στα σπίτια και τη ζωή τους.

Κατερίνα Καινούργιου, Παναγιώτης Κυριαζής, Ελένη Μπέτα

Ευγενία Σαμαρά, Ελένη Μπέτα, Παναγιώτης Κυριαζής, Χριστίνα Κοντοβά

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Μπέτα, Όλγα Λαφαζάνη

Ελένη Μπέτα, Ήβη Αδάμου, Παναγιώτης Κυριαζής

Τζοβάννα Βλαχάβα, Ελένη Μπέτα,  Άννα Ζηρδέλη, Εβελίνα Νικόλιζα, Παναγιώτης Ραφαηλίδης

Άννα Μαρία Σουπιώνη, Βικτώρια Αθανασίου, Κέλλυ Πολυδωροπούλου, Ελένη Ντόκου, Ιωάννα Βλάχου

Ελένη Μπέτα Αγγελική Μανουσάκη, Super Κική

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Όλγα Λαφαζάνη, Κατερίνα Ευαγγελινού

Ανεσιάδου, Χριστιάννα Μίττα, Αναστασία Τσιλιμπίου, Πόπη Παγούδη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More