Ένας διάσημος στο… νεσεσέρ μου!

Ένας διάσημος στο… νεσεσέρ μου! | tlife.gr

Για όλες εμάς που έχουμε κάνει… διατριβή στο beauty section, τα Kiehl’s βρίσκονται στις πρώτες λίστες των επιλογών μας: έχουν τέλεια αποτελέσματα στην επιδερμίδα ενώ μέρος των εσόδων διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό.
Το τελευταίο νέο είναι ότι τα Kiehl’s λανσάρουν την limited edition σειρά Acai Damage- Protecting Toning Mist που αποτελείται από λοσιόν σε μορφή spray με super αντιοξειδωτική δράση που καταπολεμά το οξειδωτικό στρες και προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλάβες που προκαλεί ο ήλιος.
Το 100% των κερδών από τις πωλήσεις θα διατεθούν προς όφελος της Rainforest Alliance, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, η οποία είναι αφοσιωμένη στη διατήρηση της βιοποικιλότητας και τη διασφάλιση βιώσιμων μέσων διαβίωσης.
Το πιο super νέο, ωστόσο, είναι ότι τις ετικέτες τις σχεδίασαν διάσημοι stars, όπως η αγαπημένη μας Julianne Moore. Επιπλέον, σε μία από τις ετικέτες υπάρχει ένα χρωματιστό σχέδιο, το οποίο έχει ζωγραφίσει ένα από τα παιδιά της κοινότητας του Αμαζονίου της Βραζιλίας, η οποία καλλιεργεί τους καρπούς acai που χρησιμοποιούνται στη συλλογή της Kiehl’s, και το οποίο απεικονίζει τη ζωή αυτών των παιδιών στον Αμαζόνιο.

Δες εδώ την χολιγουντιανή star από τα backstage του γυρίσματος της νέας limited edition σειράς.

READ more