Εντοπίσαμε στην Ελλάδα την neon βαφή που έκανε η Kylie Jenner στα μαλλιά της για το coachella!

Από τότε που η Kylie Jenner ξεκίνησε να βάφει τα μαλλιά της έχει αλλάξει 48949 διαφορετικά χρώματα και άλλες τόσες περούκες. Και κάπως έτσι μας είχε πείσει ότι σε ό,τι έχει να κάνει με την συνάρτηση Kylie Jenner- μαλλιά, τα έχουμε δει όλα. ΛΑΘΟΣ!

Η Kylie Jenner εμφανίστηκε στο Coachella αποφασισμένη να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της με τον ίδιο τρόπο που ένας φλούο μαρκαδόρος τραβάει την προσοχή μας σε συγκεκριμένες προτάσεις (ακόμη με θυμάμαι να σημειώνω τα SOS στο σχολείο με Stabilo). Λοιπόν, αυτό που σου ανέφερα παραπάνω δεν απέχει πολύ από αυτό που έκανε η Kylie η οποία αποφάσισε να βάψει φλούο τα μαλλιά της.

Πιο σωστά: αυτό το έντονο χρώμα δεν έγινε ακριβώς στα μαλλιά της αλλά στην περούκα της από τον hair expert Tokyo Stylez ο οποίος χρησιμοποίησε μίξη δύο βαφών.

Οι βαφές, όπως αποκάλυψε στην Teen Vogue λέγονται Manic Panic και πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τις αποχρώσεις Electric Lizard και Electric Banana. Το καλύτερο part, βέβαια, σε όλο αυτό το info είναι ότι τις συγκεκριμένες βαφές τις εντοπίσαμε στην Ελλάδα!

H Manic Panic είναι νεοϋορκέζικο brand ημιμόνιμης βαφής που στην Ελλάδα το βρήκαμε στο eshop του Θοδωρή Οικονομάκη. Και αν είσαι αρκετά τολμηρή ή, έστω, από περιέργεια θέλεις να ξέρεις πώς μπορεί κάποιος να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα στα μαλλιά του/της, δες παρακάτω τα βήματα και τον τρόπο χρήσης της βαφής:

-Λούστε τα μαλλιά σας με ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό και εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά.

-Αδειάστε την επιθυμητή ποσότητα σε μπολ βαφής και εφαρμόστε ομοιόμορφα με πινέλο βαφής.

-Απλώστε καλά σε όλα τα μαλλιά και χτενίστε ομοιόμορφα.

-Καλύψτε τα μαλλιά με πλαστικό σκουφάκι και αφήστε για 30 λεπτά (για περισσότερη ένταση προσθέστε θερμότητα).

-Ξεπλύνετε τα μαλλιά με κρύο νερό.
-Το προϊόν φεύγει σταδιακά με τα λουσίματα.

Βεβαίως, η Kylie Jenner είναι η Kylie Jenner και φυσικά δεν περίμενε να φύγει το χρώμα με το λούσιμο και ειδικά με δεδομένο ότι επρόκειτο για βαφή πάνω σε περούκα. Έτσι, λοιπόν, την επόμενη κιόλας μέρα εμφανίστηκε στο Coachella με τα μοβ μαλλιά που βλέπεις παραπάνω. Και παρά το γεγονός ότι δεν είναι σίγουρο αν πρόκειται για το ίδιο brand βαφής, το Ultra Violet της Manic Panic είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπεις εδώ!

Stay tuned! Έχουμε πολλές μέρες Coachella μπροστά μας και κάτι μου λέει πως η Kylie Jenner δεν έχει ακόμη εξαντλήσει τις περουκοβαφές της!

Read More

Read More