Εντός πόλης! Οκτώ αντηλιακές με χρώμα για να κάνεις skip το makeup σου!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και δεν θέλεις να φοράς και πολλά. Αυτή η πρόταση θα μπορούσε να σταθεί και στην στήλη της μόδας, αλλά κυρίως, στην στήλη της ομορφιάς. Ειδικά αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα (οι σμηγματογόνοι αδένες σου υπερπαράγουν σμήγμα) δεν αντέχεις αυτό το layering της (μέτρησε):

1.Ενυδατικής

2.Αντηλιακής

3.Makeup

Τα πράγματα είναι απλά: μετά τον καθαρισμό του προσώπου σου βάλε την ενυδατική σου και επίλεξε ένα αντηλιακό με χρώμα που θα κάνει την δουλειά και για τα δύο. Και αν θέλεις να καλύψεις περισσότερο τυχόν ατέλειες, μπορείς να το κάνεις τοπικά με ένα concealer.

Korres Κόκκινο Σταφύλι Matte Tinted SPF50, €12.00. Η αντηλιακή προσώπου της Korres, Κόκκινο Σταφύλι, αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που λανσαρίστηκε. Φέτος θα την βρεις σε ματ και tinted εκδοχή, ένα combo που αποτελεί την ιδανική απάντηση σε όσες αναζητούν μια αντηλιακή που να μην γυαλίζει! Λοιπόν, αυτή ΔΕΝ ΓΥΑΛΙΖΕΙ!

Bioderma Photoderm Nude Touch 50+, €13.50. Μια από τις συχνότερες ερωτήσεις που φτάνει στο TLIFE είναι αν “υπάρχει κάποιο πολύ ελαφρύ αντηλιακό για το πολύ λιπαρό μου πρόσωπο;”. Το ολοκαίνουργιο αντηλιακό της Bioderma είναι ότι πιο λεπτόρρευστο έχουμε δοκιμάσει και δημιουργεί το απόλυτο ματ αποτέλεσμα. Κάνει σμηγματορρύθμιση αλλά υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να προσέξεις: αν δεν έχεις λιπαρή επιδερμίδα θα πρέπει να το αποφύγεις γιατί θα σε αφυδατώσει.

 

 

Avene Creme Teinte SPF30, €12.50. Μια ακόμη καινοτομία από την Avene είναι αυτή εδώ η αντηλιακή κρέμα: βγαίνει λευκή από το σωληνάριο αλλά όταν την απλώσεις στο πρόσωπό σου αποκτά ένα nude χρώμα που καλύπτει κάθε τόνο επιδερμίδας. Άρα: δεν χρειάζεται να βρεις τον τόνο σου. Έρχεται εκείνος και σε βρίσκει!

 

Shiseido Sports BB SPF50+, €42.25. Είναι κάποιοι που βγαίνουν για τρέξιμο στην πόλη και κάποιοι άλλοι που κάνουν outdoor sports (τους βλέπω στο ΟΑΚΑ). Αυτό το αντηλιακό, λοιπόν, με χρώμα είναι best thing για αυτούς: γιατί χαρίζει ομοιοχρωμία, δεν φράζει τους πόρους κι επιπλέον είναι αδιάβροχο! Οπότε, run baby, run!

Frezyderm Sensitive Red Skin Facial Cream, €15.00. Οι επιδερμίδες με ροδόχρου ακμή ή ευαίσθητη επιδερμίδα είναι μια ειδική κατηγορία που χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα. Και αν έχεις αυτού του τύπου την επιδερμίδα, θα έχεις διαπιστώσει πόσο μπορεί να υποφέρει η επιδερμίδα σου από τσούξιμο ή οτιδήποτε άλλο, εξαιτίας του λάθος προϊόντος. Λοιπόν, αυτό το προϊόν είναι το σωστό και το απόλυτα εξειδικευμένο για τέτοιου τύπου επιδερμίδες!

Lancaster Sun Sensitive BB Sun, €29.96. Το Sun Sensitive BB Sun SPF50 συνδυάζει πολύ υψηλή προστασία και ένα ευαίσθητο σύμπλεγμα για να προσφέρει την έξτρα προστασία του δέρματος από την ηλιοθεραπεία μαζί με ένα φωτεινό, λεπτό μαύρισμα. Μια από τις ιδανικότερες υφές για την πόλη!

Apivita Suncare Oil Balance Tinted SPF30, €17.00. Last but not least ένα από τα πολύ αγαπημένα μας αντηλιακά με χρώμα που αφήνει ματ αποτέλεσμα και είναι αρκετά πλούσιο σε χρωστικές ώστε να μην χρειάζεσαι πραγματικά makeup!

 

Read More

And More