Ενυδατική κρέμα σώματος: Αυτό είναι το τρικ για να λειτουργήσει στο μέγιστο

Η ενυδατική κρέμα σώματος είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος σου ειδικά το χειμώνα που η ξηρότητα είναι εντονότερη. Συνήθως την απλώνεις αμέσως μετά το ντους αλλά και το βράδυ λίγο πριν πέσεις για ύπνο ειδικά στα σημεία που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή όπως είναι οι αγκώνες, τα γόνατα και τα πέλματα. 

Έχεις ήδη καταλήξει στο προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες σου ενώ το αλλάζεις ανάλογα με τις εποχές. Επίσης, αγαπάς πολύ την ενυδατική κρέμα που ανήκει στη σειρά του αρώματός σου. Οι ειδικοί λοιπόν έχουν μικρό μυστικό-τρικ που βοηθά ώστε το δέρμα να αποκτήσει τη μέγιστη υγρασία. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Hoareau (@emmahoareau)

Ποιο είναι; Πολύ απλά, αμέσως μετά το μπάνιο ταμπονάρεις απαλά με μια πετσέτα το δέρμα σου αφήνοντας το νωπό. Είναι η στιγμή που πρέπει να απλώσεις την κρέμα αφού έχει ήδη την απαραίτητη υγρασία κι εσύ απλά την μεγιστοποιείς και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. 

Αν ταλαιπωρείσαι από έντονη ξηρότητα αναμειγνύεις την κρέμα με μικρή ποσότητα ελαίου σώματος και το εφαρμόζεις σε όλο το σώμα. Φρόντισε ειδικά το βράδυ, το έλαιο να έχει χαλαρωτικό άρωμα που θα σε ξεκουράσει και θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς ήρεμα. 

Read More

And More