Επαναλανσάρεται το Silisponge και αυτό είναι huge νέο!

Αν παρακολούθησες τα beauty νέα του μήνα τότε ξέρεις πως αυτό εδώ είναι huge. Σε κάθε άλλη περίπτωση, άσε με να κάνω τις συστάσεις!

Πριν λίγες εβδομάδες, λοιπόν, μια Reddit user και beauty addict δημιούργησε ένα σφουγγαράκι για το make up που θύμιζε κάτι ανάμεσα σε εμφύτευμα σιλικόνης και ενίσχυση σουτιέν. Το συγκεκριμένο σφουγγαράκι λεγόταν silisponge, έγινε viral στον beauty κόσμο και εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού (δες εδώ το σχετικό beauty νέο).

Πριν λίγα 24ωρα, όμως, η εταιρία που λάνσαρε το συγκεκριμένο σφουγγαράκι σε συνεργασία με το κορίτσι που είχε την ιδέα, ανακοίνωσε ότι το silisponge πρόκειται να επανακυκλοφορήσει. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό γίνεται και ένα μικρό relaunch!

Δες παρακάτω…


Το νέο silisponge είναι στρογγυλό για να χωράει μέσα σε όλα τα cushion και τα compact make up μας και έχει glitter που το κάνει ακόμη πιο θελκτικό (λες και δεν το θέλαμε διακαώς, έτσι κι αλλιώς!).

Ανακοίνωση για το πότε θα βγει δεν υπάρχει ακόμη αλλά δύο πράγματα είναι σίγουρα. Α) και να βγει θα εξαφανιστεί οπότε μην περιμένεις να φτάσει στα δικά σου χέρια. Β) με δεδομένο ότι πλένεται πανεύκολα και δεν “ποτίζει” μικρόβια και βακτήρια αλλά και την απήχηση που είχε ήδη στην αγορά μιλάμε για το επόμενο Beautyblender. Με άλλα λόγια: ίσως το 2017 να το βρίσκεις παντού μπροστά σου και σε καταστήματα καλλυντικών.

Εν τω μεταξύ μπορείς να κάνεις το κόλπο της Huda Kattan και να πειραματιστείς με τα αυτοκόλλητα σουτιέν σε σιλικόνη.

Read More

And More