Επιχείρηση σώμα: 5 body scrub που θα διώξουν τα νεκρά κύτταρα! Γιατί από κάπου πρέπει να αρχίσεις!

Όπως έχουμε ξαναπεί, αυτή είναι η περίοδος που συνειδητοποιούμε ξαφνικά ότι έχουμε και σώμα και αρχίζουμε να το φροντίζουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε κάποιο προϊόν για την κυτταρίτιδα, θα βάλουμε self tan για να μαυρίσουμε, θα περιποιηθούμε περισσότερο τα πόδια μας… Να κάτι, όμως, που μπορεί να μην είχες σκεφτεί: αν δεν χρησιμοποιήσεις πρώτα απ’ όλα ένα scrub σώματος για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα θα ξοδέψεις τα χρήματα σου χωρίς λόγο γιατί τα συστατικά του προϊόντος μένουν στην επιφάνεια των νεκρών κυττάρων και όχι στην επιδερμίδα όπως θα έπρεπε. Επίσης, κάτι που πρέπει να έχεις πάντα στο νου σου: αν έχεις ξηρή επιδερμίδα θα πρέπει προτού την ενυδατώσεις να την απολεπίσεις αλλιώς θα ενυδατώνεις μια… νεκρή επιφάνεια.

Αφού κατάλαβες, λοιπόν, πόσο σημαντική είναι η απολέπιση, δες παρακάτω τα body scrub που επιλέξαμε για εσένα!

Special edition Zesty Lemon Body Scrub, The Body Shop, €16.00. Αυτό το limited edition scrub σώματος περιέχει εκχύλισμα λεμονιού και βιολογική ζάχαρη. Το εκχύλισμα αυτό προέρχεται από λεμόνια τα οποία υπό άλλες συνθήκες θα απορρίπτονταν λόγω εξωτερικών ατελειών. Το συγκεκριμένο προϊόν εξασφαλίζει ήπια απολέπιση που σημαίνει πως είναι ιδανικό αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα και έχει τέλειο καλοκαιρινό άρωμα.

 

Lait de Gommage, Biotherm, €24.00. Δύο χαρακτηριστικά μας αρέσουν πολύ σε αυτό εδώ το scrub: το ένα είναι η μυρωδιά από εσπεριδοειδή που ξυπνάει όχι μόνο το σώμα αλλά και την διάθεσή σου και το δεύτερο είναι η κρεμώδης υφή του που μεταμορφώνεται σε γαλάκτωμα όταν έρθει σε επαφή με το νερό. Έτσι, είναι ιδανικό ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Pure Jasmine Exfoliating Cream, Apivita, €20.00. Κρέμα ήπιας απολέπισης που απολεπίζει και ενυδατώνει παράλληλα την επιδερμίδα, ενώ στηρίζεται στην αρχή της αρωματοθεραπείας. Έχει την χαλαρωτική μυρωδιά του γιασεμιού και είναι ιδανικό για να το χρησιμοποιείς το βράδυ.

Whipped for your conviniece, Frankbody, €17.50. Το θρυλικό Frankbody και σε νέα κρεμώδη υφή! Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με δύο διαφορετικούς τρόπους: σε στεγνή επιδερμίδα για πιο έντονη απολέπιση ή σε βρεγμένη για πιο ήπια. Επίσης, χάρη σε αυτή τη μορφή μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμη και ενώ κάνεις ντους και το νερό πέφτει στην επιδερμίδα σου, χωρίς να φεύγει!

Comfort Scrub, Clarins, €32.00. Αυτό το scrub είναι ιδανικό για ξηρή επιδερμίδα. Εφάρμοσέ το δύο φορές την εβδομάδα, βάλε μια γενναιόδωρη ποσότητα ενυδατικής και σύντομα θα δεις διαφορά.

 

Read More

And More