Έρευνα: πόσες φωτογραφίες βγάζουμε μέχρι να πετύχουμε την τέλεια selfie

Δεν υπάρχει άνθρωπος πάνω σε αυτό τον κόσμο που δεν έχει βγάλει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του selfie. Ακόμη και ο μπαμπάς μου έχει βγάλει selfie!

Και ακόμη κι αν είσαι αυτός ο εξωπραγματικός άνθρωπος που το έχει κάνει μόνο μια φορά στη ζωή του ξέρεις ότι η μια selfie δεν είναι ποτέ μια και ότι πάντα βγάζουμε κάποιες παραπάνω μέχρι να πετύχουμε την καλή. Η ερώτηση είναι: πόσες είναι αυτές οι παραπάνω;

Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το Florida House Experience- ένα κέντρο υγείας στην Φλώριντα- ο μέσος αριθμός των selfie είναι 2-5 σύμφωνα με το 48% των συμμετεχόντων της έρευνας και τουλάχιστον 6 σύμφωνα με ένα ποσοστό 28%. Τέλος, στην ίδια έρευνα μόνο ένα 7.6% δήλωσε ότι τραβάει 11-15 selfie για να πετύχει τη σωστή.

 

Επίσης, στην ίδια έρευνα οι άνθρωποι απάντησαν πόσο χρόνο χρειάζονται για να επεξεργαστούν και να ανεβάσουν τελικά μια photo τους στα social με το 44.03% των γυναικών να δηλώνει ότι θέλει από 1-3 λεπτά.

Oh, well! Από την παραπάνω έρευνα δεν πιστεύω λέξη! Ξοδεύω τουλάχιστον 10 λεπτά μέχρι να αποφασίσω να ανεβάσω ή να μην ανεβάσω μια selfie, αλλά τόσα για την επεξεργασία της και βγάζω 48999 selfie για να πετύχω τη μια καλή. Ποια είναι μαζί μου;

Read More

And More