Ερώτηση: Τι σου αρέσει πάνω σου; Και άλλη μια: Τι δεν σου αρέσει; Δες τι έδειξε νέα έρευνα Dove!

Αν με ρωτήσεις τι είναι αυτό που δεν μου αρέσει πάνω μου θα σου έλεγα κάποια σημάδια από ακμή που δεν λένε να φύγουν. Και αν με άφηνες να μιλάω για ώρα, θα σου γέμιζα το χρόνο με ένα σωρό πράγματα που με ενοχλούν στην εμφάνισή μου. Αν με ρωτήσεις τι είναι αυτό που μου αρέσει πολύ πάνω μου θα περάσει λίγος χρόνος να σκεφτώ και να σου πω… Χμμμ, ίσως η μύτη μου! Αλλά πάντα με ένα “ίσως” μπροστά.

Και αν νομίζεις ότι είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου θα σου πως πως κι εσύ είσαι! Τουλάχιστον, αυτό έδειξε η πιο πρόσφατη και μεγαλύτερη παγκόσμια μελέτη που έκανε η Dove σε 20 χώρες με τίτλο “Η πραγματική αλήθεια για την ομορφιά επανεξετάζεται!”. Η έρευνα, λοιπόν, έδειξε ότι η πλειοψηφία των γυναικών παγκοσμίως παραδέχεται πως αισθάνεται πίεση στο να είναι όμορφη (59 %), με το 32% να παραδέχεται πως η μεγαλύτερη πηγή πίεσης για την ομορφιά είναι αυτή που οι ίδιες ασκούν στον εαυτό τους, και είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη πηγή πίεσης, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνίας (12%), των φίλων και της οικογένειας (6%) και των μέσων ενημέρωσης (6%).

Ακολουθούν δύο πολύ, πολύ συγκινητικά βίντεο που πρέπει οπωσδήποτε να δεις!

Δες εδώ πόσο αυστηρές είμαστε όταν κρίνουμε τους εαυτούς μας!



Και δες εδώ πόσο ελαστικές γινόμαστε όταν κρίνουμε τις φίλες μας!

… Και τελικά αν με ξαναρωτούσες θα σου έλεγα πως σίγουρα έχω τέλεια μύτη και αυτά τα σημάδια δεν με ενοχλούν δα και τόσο πολύ!

And More