Έρχεται το νέο συλλεκτικό Viva Glam στο απόλυτο nude!

Πέρασαν περίπου δύο μήνες από την ημέρα που σε ενημερώσαμε για την επερχόμενη συνεργασία της Lady Gaga με την MAC (δες εδώ το σχετικό άρθρο). Τότε είχαμε στα χέρια μας την φωτογράφιση της πιο hot star που παίζει τώρα όχι όμως και τα νέα Viva Glam.

Έφτασαν στο γραφείο μας μόλις προχθές και πραγματικά θα έπρεπε να έχω ηχογραφήσει τις αντιδράσεις για να καταλάβεις (θύμιζαν κάτι από γνωστή διαφήμηση ποτού όπου γυναίκες και άντρες χωρίζονται σε δύο διαφορετικά δωμάτια…).

Τα νέα συλλεκτικά Viva Glam Gaga 2 αποτελούνται από ένα κραγιόν στην απόχρωση Light Warm Beige και ένα lipglass σε Ligth Neutral Pinked Beige.

Το κραγιόν είναι το απόλυτο nude ματ υφής και δείχνει τέλειο με smokey μάτια και ροζ ζυγωματικά. Μπορείς, ωστόσο, να κάνεις κι αυτό το πολύ έξυπνο trick (θα με θυμηθείς!): άπλωσε το κραγιόν σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου και τοποθέτησε το lip glass μόνο στο κέντρο του κάτω χείλους. Τα χείλη σου θα δείχνουν πιο ζουμερά και μεγάλα!

Πόσο και πότε!
Τα νέα Viva Glam Gaga 2 θα κυκλοφορήσουν σε όλα τα MAC αρχές Μαρτίου και η τιμή τους είναι €18 το κραγιόν και €17 το lipglass. Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό: κάθε cent από την αγορά του Viva Glam θα διατεθεί για την έγκαιρη ενημέρωση και πρόληψη κατά του Aids.

Read More

And More