Ετοιμάσαμε δύο αναγνώστριές μας για ραντεβού! Δες τη μεταμόρφωσή τους!

Happy Valentine’s Day girlzzzz! Ξέρω ότι πολλές από εσάς αυτή η μέρα δεν σας πολυαρέσει, αλλά έχω μερικά επιχειρήματα για το αντίθετο: ποια θα έλεγε όχι στο να αφεθεί στα χέρια των top beauty experts, να κάνεις μακιγιάζ, μαλλιά, νύχια, να ανανεωθεί και να συναντήσει το αγόρι της σε ένα ρομαντικό date υπό το φως των κεριών; Ποια θα έλεγε όχι σε εκείνα τα μάτια του αγοριού της που θα ανοίγουν διάπλατα από θαυμασμό και σε εκείνο το λακωνικό “είσαι πολύ όμορφη απόψε”;

Αυτό, ακριβώς, σκεφτήκαμε να σας κάνουμε δώρο! Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν απλώς η αφορμή… Σε έπεισα, δύσπιστη; Συνέχισε να διαβάζεις!

Πώς ξεκίνησαν όλα!
Εδώ στο TLIFE έχουμε τις προσωπικές μας αδυναμίες, εννοώντας τους experts με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Σε αυτή, λοιπόν, την “έχουμε τις προσωπικές μας αδυναμίες” κατηγορία είναι η Μαρία Μαρκαντωνάτου, προσωπική make up artist της Τατιάνας (και όχι μόνο επειδή είναι η προσωπική της make up artist) και ο hair stylist Σπύρος Κρυστάλλης (είναι παντρεμένοι, οπότε στα μάτια μας ήταν το τέλειο δίδυμο γι’αυτή την αγιοβαλεντινιάτικη μεταμόρφωση! Χα!). Και κάπως έτσι, σκεφτήκαμε αυτό το special edition make over και σας καλέσαμε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ (κάπου εδώ να πω αυτό που θα ακουστεί κάπως τυπικό αλλά το εννοούμε α-πό-λυ-τα: η συμμετοχή σας ήταν πολύ μεγάλη και σας ευχαριστούμε πολύ γι’αυτό!). Κατόπιν κλήρωσης δύο τυχερές, η Ελευθερία Γεωργίου και η Μαρία Κεφαλωνίτη, αφέθηκαν στα χέρια τους και στην ομάδα του Cristalli.s hair style & colour (το ολοκληρωμένο team είναι η hair stylist Κατερίνα Καραμανίδου και η nail artist Μαριάννα Λαδά).

Το ραντεβού δόθηκε την περασμένη Τρίτη που όλη η Αθήνα (και η Ελλάδα!) είχαν θερμοκρασίες τύπου 0 αλλά να που στην οδό Κοραή στην Αγία Παρασκευή όπου βρίσκεται το Cristalli.s hair style & colour το κλίμα είναι πολύ, πολύ ζεστό (οπότε εμάς δεν μας ένοιαζε καθόλου που έξω χιόνιζε!). Συζητήσαμε με τους experts και τα κορίτσια, ήπιαμε καφέ, γελάσαμε, μιλήσαμε και για σχέσεις (μην ξεχνάς πως το concept είναι Valentine’s make over!) και εκεί κάπου ξεκίνησε και η μεταμόρφωση.

Ας σου συστήσω, λοιπόν, τα κορίτσια ένα- ένα για να δεις το πριν και το μετά!

Μαρία Κεφαλωνίτη

Η Μαρία ήταν πολύ διαβασμένη στα beauty trends και ζήτησε καρέ. “Είναι κάτι που είχα και παλιά αλλά θα ήθελα να ξαναδώ τον εαυτό μου έτσι”. Δεν βάφει τα μαλλιά της από πεποίθηση και όσον αφορά το μακιγιάζ της το αποτέλεσμα το γνωρίζαμε από πριν (η Μαρία Μαρκαντωνάτου είναι από τις make up artist που ξέρουν πώς να σε κάνουν να δείχνεις… θηλυκό. Θηλυκό με αυτή την έννοια που σου περιέργραψα πριν και κάνει αυτό το make up που το αγόρι σου, ή τα αγόρια, γενικά (!), να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω σου!). Το μανικιούρ που επέλεξε ήταν ένα μαύρο με λεπτομέρειες από φύλλα χρυσού στο ring finger (το μαύρο είναι το νέο γαλλικό!).

Δύο ώρες και πολλές κοριτσίστικες κουβέντες μετά η Μαρία είχε το look ακριβώς που ήθελε!



Ελευθερία Γεωργίου

Η Ελευθερία ήταν η μικρή της παρέας, με το σύνδρομο της Ραπουνζέλ οπότε τα βρήκαμε αμέσως! Ο hair stylist Σπύρος Κρυστάλλης είναι από τους hair experts που κάνουν εκείνα τα κουρέματα που μας κάνουμε να φεύγουμε από το κομμωτήριο με ένα πολύ, πολύ πλατύ χαμόγελο (αν έχουμε το σύνδρομο της Ραπουνζέλ δεν θα μας κόψει τα μαλλιά παραπάνω απ’ όσο του ζητήσουμε) ενώ ως hair colorist εντόπισε ακριβώς τα λάθη που είχε κάνει η Ελευθερία όταν έβαψε τα μαλλιά της μόνη της και της τα διόρθωσε. Για το μανικιούρ της η… διαβασμένη Ελευθερία έκανε το negative space manicure, αυτό που αφήνεις μια υποψία από το φυσικό σου νύχι να φαίνεται.

Δύο ώρες και πολλές κοριτσίστικες κουβέντες μετά η Ελευθερία είχε το look ακριβώς που ήθελε!

Συζητήσαμε και πολλά ακόμη θέματα (εκτός beauty!) για σχέσεις, αγόρια και ραντεβού, από αυτά που συζητάνε οι φίλες μεταξύ τους (και που δεν γράφονται!) και σε πολλά διαφωνούσαμε! Συμφωνήσαμε, όμως, ως προς τα εξής:
1. Ότι αυτό το make over ήταν από τα ωραιότερα που έχουμε κάνει.
2. ΄Οτι στο αποψινό τους ραντεβού αυτά τα κορίτσια θα εντυπωσιάσουν τ’αγόρια τους.

Special thanx στη Μαρία Μαρκαντωνάτου, τον Σπύρο Κρυστάλλη, την Κατερίνα Καραμανίδου και την Μαριάννα Λαδά γι’αυτό το beauty make over και κυρίως γιατί παρά τους 0 βαθμούς κελσίου εκεί έξω είχαν κρατήσει για εμάς την πιο ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο τους που σε κάνει να θες να πηγαίνεις ξανά και ξανά για να ομορφύνεις όχι μόνο την εμφάνισή σου αλλά και την διάθεσή σου!

Info: Cristalli.s hair style & colour Spa, Beauty & Personal Care
Κοραή 7, Αγία Παρασκευή. Τηλ.: 21 0656 0552

Read More

And More