Ετοιμάσου για screenshot γιατί αυτές είναι οι top 10 τάσεις σε κουρέματα και χτενίσματα αυτό το καλοκαίρι!

Δεν έχει σημασία αν έχεις σπαστά, σγουρά ή ολόισια μαλλιά. Δεν έχει σημασία το μήκος. Ετοιμάσου για αλλεπάλληλα screenshot γιατί σε αυτό το θέμα στοιχηματίζουμε ότι θα βρεις το επόμενό σου χτένισμα ή/και κούρεμα το οποίο (θα) είναι τάση αυτό το καλοκαίρι!

  1. 90’s bob

Εδώ και ένα- δύο χρόνια τα 90’s είναι τόσο μεγάλη τάση ώστε οι επόμενες γενιές θα τα γνωρίζουν ως η τάση που επικράτησε το 2017-2019! Η Kim Kardashian υιοθέτησε το trend με τον καλύτερο τρόπο κάνοντας αυτό το μακρύ bob που γυρνάει προς τα μέσα στο τελείωμα.

2. Sleek back

Όταν εκεί έξω έχει 40 βαθμούς κελσίου, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι μαλλιά που κολλάνε στο πρόσωπό σου. Για τον λόγο αυτό το πιάσιμο αυτό προς τα πίσω είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και stylish επιλογές.

3. Wet, wet, wet

Το wet hair είναι μια stylish επιλογή που ταιριάζει στο καλοκαίρι. Για να το πετύχεις ψέκασε τα μαλλιά σου με νερό και έπειτα βάλε αρκετό προϊόν styling με τα δάχτυλά σου διατηρώντας την χωρίστρα ή μια αίσθηση χωρίσματος ώστε να είναι πιο updated. Ιδανικό προϊόν styling, ένα gel για wet look.

4. Καμπύλες στα μαλλιά

Θέλουμε αυτά τα μαλλιά και δεν είναι τόσο δύσκολο να τα αποκτήσουμε! Απλώς χώρισε τα μαλλιά σου σε τέσσερις- πέντε χοντρές τούφες και τύλιξε γύρω από ένα ψαλίδι. Έπειτα, πάρε μια χοντρή βούρτσα και πέρασε από την ρίζα μέχρι τις άκρες πολλές φορές ώστε να ενοποιηθούν οι κυματισμοί.

5. Curtain bangs

Μπορεί να μην είναι το πιο πρακτικό πράγμα που μπορείς να κάνεις για καλοκαίρι αλλά σίγουρα είναι το πιο stylish! Αν αναζητάς μια αλλαγή, λοιπόν, που να μην σε δεσμεύει απόλυτα κόψε curtain bangs. Αυτομάτως το βλέμμα σου θα αποκτήσει περισσότερη ένταση και θα γίνει κέντρο προσοχής!

6. Beach waves

Είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χτενίσματα του καλοκαιριού και το πετυχαίνεις με ένα ψαλίδι μεσαίου μεγέθους ή μικρό και τυλίγοντας λεπτές τούφες γύρω από αυτό άτακτα και προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Λίγο salt spray και είσαι έτοιμη!

7. Πλεξίδα… ραπουνζέλ

Αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά πιάσε μια πολύ sleek, πολύ σφιχτή πλεξίδα στο ύψος του αυχένα. Θα δείχνεις cool και θα είσαι cool!

8. Πλεξίδα, η επόμενη μέρα

Ένα χτένισμα, δύο αποτελέσματα. Λύσε την πλεξίδα σου το επόμενο πρωί και θα έχεις αυτό το τέλειο και super stylish αποτέλεσμα. Ενοποίησε τους κυματισμούς με τα δάχτυλά σου.

9. Half up

Όσο πιο υψηλές οι θερμοκρασίες, τόσο πιο ψηλά πρέπει να γίνεται το half up! Αυτό το signature χτένισμα της JLO είναι ένα από τα αγαπημένα μας.

10. Top knot

Χρειάζεται ελάχιστη προσπάθεια, πολλές φορές ούτε καν καθρέφτη και σου εξασφαλίζει το τέλειο αποτέλεσμα! Plus: σε προφυλάσσει από την ζέστη.

 

Read More

And More