Ετοιμάζεσαι να φύγεις για τριήμερο; Αυτά είναι τα προϊόντα που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου

Σαν ψέμα σου φαίνεται αλλά είναι γεγονός. Το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού απέχει λίγες μόνο ώρες κι εσύ πετάς από τη χαρά σου και ετοιμάζεις τη βαλίτσα αλλά και το νεσεσέρ. Και σε αυτό το σημείο θέλω λιγάκι να σε συγκρατήσω. Δεν πρόκειται για τις διακοπές σου ούτε μετακομίζεις σε άλλη πόλη-χώρα. Θα πρέπει να πάρεις μαζί σου τα άκρως απαραίτητα beauty προϊόντα. Εκείνα που θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και προστατευμένη όσο αφορά στην περιποίηση και τις έξυπνες φόρμουλες που θα αναδείξουν το πρόσωπο σου, όσο αφορά στο μακιγιάζ.

Κι αν δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς εννοώ θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως. Κράτησε σημειώσεις.

Ενυδατική κρέμα με χρώμα: Το μαγικό 2 σε 1 προϊόν που θα σε σώσει αφού ναι μεν η επιδερμίδα σου παραμένει ενυδατωμένη και λαμπερή αλλά ταυτόχρονα προσφέρεις ομοιομορφία στον τόνο, καλύπτεις μικρές ατέλειες και χαρίζεις μοναδική, φυσική λάμψη. Μπορείς να την απλώσεις με τα δάχτυλα και γλυτώνεις χώρο στο νεσεσέρ σου.

Αντηλιακή κρέμα προσώπου: Ακόμη κι έπρεπε να πάρεις ένα μόνο προϊόν μαζί σου αυτό θα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη το συγκεκριμένο. Με υψηλό δείκτη προστασίας και επίσης με χρώμα αν θέλεις και στην παραλία να δείχνει η επιδερμίδα σου άψογη.

Μολύβι ή τζελ φρυδιών: Γιατί αν τα φρύδια σου είναι άψογα τότε όλα θα πάνε καλά ειδικά αν επιλέξεις να υιοθετήσεις το εμβληματικό no makeup make up look.

Dry shampoo: Ιδανικά σε travel size. Δεν υπάρχει λόγος να έχεις μαζί σου σαμπουάν, κοντίσιονερ ή μάσκα. Και σε καμία περίπτωση δεν θα σπαταλήσεις χρόνο για να ισιώσεις τα μαλλιά σου ή να δημιουργήσεις κυματισμούς. Θα χρησιμοποιήσεις το dry shampoo στις ρίζες για να χαρίσεις έξτρα όγκο και στην επιφάνεια των μαλλιών για να τα φρεσκάρεις.

Blush σε μορφή stick: Είναι το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που θα έχεις μαζί σου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εκτός από τα ζυγωματικά, σε χείλη και μάτια δημιουργώντας ένα απίθανο μονοχρωματικό make up look μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς πινέλο. Το απλώνεις απευθείας από τη συσκευασία και διορθώνεις με τα δάχτυλα.

Μάσκαρα: Και πάλι σε travel size. Μαζί με το μολύβι φρυδιών είναι το προϊόν που θα σε σώσει στις βραδινές εξόδους στο νησί. Θα χαρίσεις ένταση στο βλέμμα με μία μόνο κίνηση.

Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ: Το απόλυτο προϊόν του τριημέρου. Απομακρύνει λιπαρότητα και μακιγιάζ εύκολα και γρήγορα. Θα επιλέξεις εκείνα που περιέχουν στη σύνθεση τους πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες ώστε να παραμείνει στο δέρμα σου απαλό χωρίς αίσθηση τραβήγματος.

Read More

And More