Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks

Η πιο εντυπωσιακή Εβδομάδα Μόδας μόλις ολοκληρώθηκε. Και αναφέρομαι φυσικά στο Παρίσι. Την Πόλη του Φωτός και της Υψηλής Ραπτικής. Οι δημιουργίες των διασημότερων οίκων ήταν απλά ονειρεμένες και τα beauty looks το ίδιο απίθανα. Οι πιο ταλαντούχοι beauty experts βρέθηκαν στα παρασκήνια των fashion shows και τόσο το μακιγιάζ όσο και τα hairstylers ήταν εμπνευσμένα από εμβληματικές δεκαετίες, ταινίες αλλά και με μια μεταμοντέρνα εσάνς που θα συζητηθεί πολύ.  

Κλασικά, εξεζητημένα, ιδιαίτερα αλλά και κομψά τα beauty looks της επόμενης σεζόν θα σε εντυπωσιάσουν.

YSL: Το δυνατό κόκκινο χρώμα στα χείλη είναι η πρόταση του αγαπημένου οίκου των Γαλλίδων. Συνδυάζεται με δέρμα που μοιάζει με πορσελάνη και μαλλιά sleek, λαμπερά και μαζεμένα σφιχτά σε χαμηλό κότσο. 

Valentino: To graphic liner είναι μεγάλη τάση εδώ και μερικές σεζόν. Η πρόταση όμως του συγκεκριμένου οίκου είναι η πιο έντονη εκδοχή του. Τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική γωνία το μαύρο eyeliner επεκτείνεται πολύ. Και συνδυάζεται με κόκκινο κραγιόν και σκούρο περίγραμμα στα χείλη.  

Hermes: Κυματιστά μαλλιά, δυνατές και πλούσιες αφέλειες και μακιγιάζ στους γήινους τόνους-σήμα κατατεθέν του οίκου. 

Lanvin: Wet hair look σε ανεπιτήδευτα, φυσικά μαλλιά και eye make up look στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου. Κίτρινο, απαλό μοβ και γαλάζιο συνδυάζονται υπέροχα. Τα χείλη και τα ζυγωματικά παραμένουν παστέλ ή σχεδόν διάφανα. 

Stella Mac Cartney: Με boho και 70’s διάθεση. Τα μαλλιά είναι ελεύθερα και κυματιστά. Η χωρίστρα είναι αυστηρά στη μέση και το μακιγιάζ διακριτικό με λάμψεις στα ζυγωματικά και στα μάτια. 

Chanel: Το κλασικό και αγαπημένο bob της Mademoiselle Coco είναι και πάλι στο προσκήνιο και οι ροζ αποχρώσεις δημιουργούν το τέλειο μονοχρωματικό make up look. Η απόλυτη Γαλλική κομψότητα είναι και πάλι εδώ. 

Loewe: Ο θρυλικός hairstylist Guido Palau έβαψε τα μαλλιά των μοντέλων σε παστέλ αποχρώσεις με το τιρκουάζ να πρωταγωνιστεί. Το πολύ κοντό καρέ, κάλυψε το πρόσωπο σε ένα look που θυμίζει ταινίες επιστημονικής φαντασίας. 

Chloe: Το graphic eyeliner αποκτά ένταση και το πορτοκαλί χρώμα επιβάλλεται χαρίζοντας στο βλέμμα ένα μια ξεχωριστή πινελιά. 

Courreges: Rock και punk μαζί με το βλέμμα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Το winged liner είναι statement και τόσο τα χείλη όσο και τα ζυγωματικά είναι διακριτικά τονισμένα.

Miu Miu: Sleek, ανεπιτήδευτα μαλλιά μαζεμένα σε σε κότσους με τούφες ανέμελες να ακουμπούν στο πρόσωπο. Το no makeup make up συνεχίζει να είναι τάση και την επόμενη άνοιξη αλλά το δέρμα δείχνει άψογο. Οι make up artists στα παρασκήνια τόνισαν τα φυσικά φρύδια υπενθυμίζοντας πως είναι η λεπτομέρεια που πρέπει να προσέχεις ακόμη κι αν δεν υπάρχει ίχνος χρώματος.

Και κάπου εδώ πρέπει να υποκλιθούμε στους beauty experts.

 

Read More

And More