Έχεις εμμονή με τα αρώματα Chloe; Έρχεται ολοκαίνουριο και ανοιξιάτικο!

Μην περιμένεις από εμένα να μην σε ενημερώσω για οποιοδήποτε νέο λανσάρισμα που αφορά στα αρώματα Chloe. Γιατί πέρα από αντικειμενική beauty editor, είμαι ένα κορίτσι με… υποκειμενικές beauty εμμονές! Και τα Chloe είναι μια τέτοια! Αλλά ξέρω ότι αυτή η beauty εμμονή δεν είναι δικής μου αποκλειστικότητας κι ότι εγώ κι εσύ μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη!

Άκου, λοιπόν: από τον Φεβρουάριο μπαίνει στην οικογένεια των αρωμάτων Chloe μια ολοκαίνουρια οσφρητική δημιουργία, το See by Chloe Eau Fraiche και αν ψάχνεις ένα νέο άρωμα να εγκαινιάσεις την νέα σεζόν, μόλις το βρήκες! Και να όσα πρέπει να ξέρεις…

Μια απαλή αύρα
Το αγαπημένο άρωμα See By Chloé φέρνει την άνοιξη μέσα από την νέα του εκδοχή, Eau Fraîche. Ένα αιθέριο και ποιητικό άρωμα, που ζωντανεύει τη φρεσκάδα των ανθισμένων λουλουδιών.

Ένα μεθυστικό, fresh floral άρωμα
Δημιουργία του master αρωματοποιού Michel Almairac,το πρόσφατο μέλος της αρωματικής οικογένειας See By Chloé, εκπροσωπεί τη μοντέρνα εκδοχή των ανθισμένων λουλουδιών. Οι έντονες νότες κορυφής του Υάκινθου συναντούν τις ξέγνοιαστες νότες καρδιάς από Άνθος Μηλιάς και Γιασεμί, ενώ το Βέτιβερ στη βάση του αρώματος χαρίζει γενναιόδωρα το βάρος και τον έντονο χαρακτήρα του.

Ένα μπουκάλι σε απαλή απόχρωση
Το νέο See By Chloé Eau Fraîche φιλοξενείται στο ίδιο πολύπλευρο, γυάλινο μπουκάλι, όπως και το κλασικό άρωμα See By Chloé. Το απαλό ροζ χρώμα στη βάση του μπουκαλιού διαχέεται στις διαφορετικές πλευρές του, δημιουργώντας φωτεινές αντανακλάσεις, αλλά και διαφάνειες που αποκαλύπτουν το πολύτιμο αρωματικό ελιξίριο.

Με ξέγνοιαστη διάθεση
Θηλυκό και απαλό,το άρωμα See By Chloé Eau Fraîche μοιάζει με χαλαρό περίπατο στους δρόμους του Παρισιού. Το κορίτσι του See By Chloé, περίεργο και πονηρό, περιπλανιέται και διασκεδάζει σε έναν ολάνθιστο και μυρωδάτο κήπο.

Μήπως είσαι εσύ αυτό το κορίτσι;

Read More

And More