Έχεις και σώμα! 8 προϊόντα skincare που ΔΕΝ είναι για το πρόσωπο!

Μερικά πράγματα για την επιδερμίδα: η επιδερμίδα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Και συχνά μέσα από εδώ σου γράφω πόσο σημαντικό είναι να την φροντίζεις σωστά (εχμ, βασικά σου γράφω κυρίως αυτό). Αλλά να και κάτι ακόμη που πρέπει να ξέρεις και που ίσως δεν είχες σκεφτεί ποτέ: από την επιδερμίδα μας φροντίζουμε μόλις το 15% γιατί το σώμα (το υπόλοιπο 85%) το παραμελούμε ή, στην καλύτερη των περιπτώσεων, να χρησιμοποιήσουμε ένα body lotion όπως- όπως.

Από σήμερα ξεκινάμε πρόγραμμα εντατικής φροντίδας της επιδερμίδας μας στο 100%! Παρακάτω έχω συγκεντρώσει οκτώ προϊόντα skincare που ΔΕΝ είναι για πρόσωπο. Scroll down και επένδυσε!

Αποτοξινωτική μάσκα και scrub σε ένα, Brazilian Bod Buff Sol de Janeiro, €22.50. Σε εβδομαδιαία βάση κάνεις μάσκες στο πρόσωπό σου. Γιατί να μην κάνεις το ίδιο και στο σώμα σου; Αυτή τη μάσκα οι βραζιλιάνες την χρησιμοποιούν σε πόδια, χέρια, στήθος, πλάτη και φυσικά στο δυνατό τους σημείο, τα οπίσθια!

 

Κρέμα ποδιών Perfect Legs Skin Miracle, This Works, €48.95. Η βιταμίνη C και η βιταμίνη Ε είναι δύο ακόμη δραστικά συστατικά που θα βρεις στις κρέμες προσώπου αλλά και σε αυτήν εδώ την κρέμα που είναι απόλυτα εξειδικευμένη για τα πόδια. Χρησιμοποίησέ την για να κάνεις μασάζ και να καλύψεις τις ατέλειες. Διπλή δράση.

“Κάλτσες” για την απολέπιση των ποδιών Poshpeel, Patchology, €12.50. Ειδικά αν έχεις γυρίσει μόλις από τις διακοπές σου, αυτό το προϊόν θα αποδειχθεί σωτήριο. Πρόκειται για δύο σακουλάκια μέσα στα οποία περιχύνεις το μείγμα που θα βρεις στην συσκευασία, τα φοράς στα πόδια σου για περίπου μια ώρα και αφαιρείς. Μέσα στις επόμενες μέρες θα δεις τα πέλματά σου να ξεφλουδίζουν και να βγαίνει από κάτω η νέα επιδερμίδα.

 

Κρέμα για τον λαιμό και το ντεκολτέ Super Restorative Decollete and Neck Concentrate, Clarins, €78.62. Ο λαιμός είναι ίσως η πιο παραμελημένη περιοχή. Σκέψου το: απλώνουμε την κρέμα προσώπου μέχρι το πηγούνι και ξεκινάμε να απλώνουμε το body lotion από τα κόκαλα του λαιμού και κάτω. Το να δώσεις τα χρήματά σου σε μια κρέμα που είναι ειδική για την περιοχή θα σε βοηθήσει να μην ξεχνάς να την βάσεις καθημερινά! Αν σε αυτό συμπεριλάβεις και το γεγονός ότι οι κρέμες για συγκεκριμένες περιοχές είναι και πιο εξειδικευμένες, αξίζει η επένδυση!

Αντηλιακή κρέμα χεριών Melascreen Photo Aging Global Hand Care, Ducray, €13.00. Σε συνδυασμό με το λαιμό, τα χέρια μας είναι επίσης ένα σημείο που μαρτυρά την ηλικία μας κυρίως γιατί εκτίθενται στον ήλιο όλο το χρόνο με αποτέλεσμα να εμφανίζουν πανάδες. Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση και αυτή η κρέμα είναι η απόλυτα εξειδικευμένη.

Κρέμα σώματος με υαλουρονικό οξύ, Korres. Το υαλουρονικό είναι ένα σούπερ ενυδατικό συστατικό που γεμίζει την επιδερμίδα από μέσα. Είναι μεγάλη τάση στο skincare και χάρη στην Korres και τα νέα Dual Hyaluronic Multi- Action Body Souffle δεν θα περιορίσουμε την χρήση αυτού του μαγικού συστατικού μόνο στο πρόσωπό μας!

Fur Oil, €50.00, Ulta Beauty. Είναι το λαδάκι που θα σε σώσει από τις τρίχες που τυχόν γυρνάνε στην περιοχή του μπικίνι. Το συγκεκριμένο είναι απόλυτα εξειδικευμένο για την ευαίσθητη περιοχή και γυναικολογικά ελεγμένο. Χρησιμοποιώντας το θα διαπιστώσεις ότι ενδιάμεσα στις αποτριχώσεις τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα!

Γάντια ανάπλασης χεριών Hand Repairing Gloves, Magic Stripes, €38.31, Make Me Up. Τα χέρια μας είναι αυτά που κάνουν καθημερινά όλες τις δουλειές και αξίζει να τους δείξουμε φροντίδα. Μια φορά ανά δέκα μέρες αυτά τα γάντια θα αποδειχθούν σωτήρια και θα με θυμηθείς μεγαλώνοντας!

 

Read More

And More