Έχεις μήνυμα από την Alicia Keys!

Η Kiehl’s Since 1851, η 14 φορές νικήτρια βραβείου Grammy καλλιτέχνης και φιλάνθρωπος Alicia Keys και ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ‘Keep a Child Alive’, που η ίδια η καλλιτέχνης βοήθησε να ιδρυθεί το 2003, συμπράττουν ώστε να προσφέρουν αξιοπρεπείς θεραπείες, φροντίδα και υποστήριξη στα παιδιά που πάσχουν από HIV/AIDS και τις οικογένειές τους.

“Ο ΜΚΟ ‘Keep a Child Alive’ εργάζεται για έναν κόσμο όπου όλοι θα μπορούν να ζουν μια ικανοποιητική ζωή ανεξάρτητα από το αν είναι φορείς ή νοσούν από τον ιό HIV,” λέει η Alicia Keys. “Υποστηρικτές μας όπως η Kiehl’s είναι μέρος της ευρύτερης οικογένειάς μας. Μοιραζόμαστε το πάθος μας να προσφέρουμε αξιοπρεπή θεραπεία, φροντίδα και υποστήριξη στα παιδιά με HIV και τις οικογένειές τους. Κάθε δράση, μικρή ή μεγάλη, μπορεί να κάνει τη διαφορά και να μας πάει ένα βήμα πιο κοντά στο να μετατρέψουμε την ιατρική φροντίδα σε ένα ανθρώπινο δικαίωμα.”

“Η Kiehl’s έχει μια μακρά παράδοση στον αγώνα ενάντια στον ιό HIV/AIDS με την συνεισφορά μας να ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του 1980, τότε που ήταν ταμπού ακόμα και να μιλάς για την ασθένεια. Μόνο τα τελευταία 10 χρόνια, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε περισσότερα από $2.500.000 γι’ αυτό τον σκοπό,” αποκαλύπτει η Cheryl Vitali, Kiehl’s Worldwide General Manager. “Είμαι περήφανη που συνεχίζουμε αυτή την σημαντική φιλανθρωπική δράση με τον ΜΚΟ ‘Keep a Child Alive’, ένα αποτελεσματικό οργανισμό που πρεσβεύει τις βασικές αρχές πως κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και κάθε παιδί δικαιούται να έχει μέλλον.”

Όσον αφορά την έκπληξη την οποία μας επιφυλάσσουν; Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα! Μέχρι τότε, να το σημείωμα της Alicia Keys…

/

Read More

And More