Έχεις πάει στο Asian Spa; Τώρα έρχεται εκείνο σε εσένα! Δες εδώ πώς!

Κάθε φορά που κυκλοφορεί ένα beauty νέο για bazaar ή οτιδήποτε, τα περισσότερα κορίτσια (ειδικά από Θεσσαλονίκη) απογοητεύονται όταν ανακαλύψουν ότι ένα ακόμη νέο αφορά την Αθήνα! Λοιπόν, λοιπόν! Αυτή την φορά δεν θα απογοητεύσω καμία σας! Γιατί αυτό το νέο αφορά και την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα!

Από τις 15 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου στο Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη θα εγκατασταθούν mini spas από το Asian Spa! Εκεί θα μπορείς να κάνεις εντελώς δωρεάν επτάλεπτα μασάζ σε chair massages, να ενημερωθείς και να κερδίσεις πλούσια δώρα!

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη, τα δώρα σου μπορούν να είναι τα εξής: προϊόντα προσώπου και σώματος της Environ, προϊόντα make-up της Jane Iredale, προϊόντα προσώπου και σώματος της Phytomer, προϊόντα good living της Branche D’Olive καθώς και προϊόντα Asian Spa.
Οι εκπλήξεις δεν σταματούν όμως εδώ! Μέσω των Facebook fan pages των εμπορικών κέντρων Golden Hall και Mediterranean Cosmos, μπορείς να συμμετέχεις στους Christmas διαγωνισμούς τους και να κερδίσεις δώρα από τα Asian Spa μεταξύ των οποίων διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία Hyatt Regency Thessaloniki και Athenaeum InterContinental στην Αθήνα, luxury θεραπείες προσώπου και σώματος καθώς και μοναδικά προϊόντα spa.

Λοιπόν, νιώθεις τυχερή;

Read More

And More