Έχουμε 2017; Την έδιωξαν από την δουλειά της γιατί είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε bun

Έχουμε 2017; Την έδιωξαν από την δουλειά της γιατί είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε bun | tlife.gr

Στα περίεργα νέα που θα ακούσεις σήμερα, αυτό παίζει στις πρώτες θέσεις. Και να σου θυμίσω πως έχουμε 2017. Έχουμε;

Μια 20χρονη, η Akua Agyemfra δήλωσε στο CBN News ότι υ υπεύθυνη στην δουλειά της, της είπε να πάει σπίτι της επειδή τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε top knot. Η ίδια εργαζόταν στο Jack Astor’s Bar and Grill και, όπως περιγράφει στην συνέντευξη που έδωσε, η υπεύθυνη του καταστήματος που της πήρε και συνέντευξη για δουλειά, της είχε ζητήσει κατά την διάρκεια αυτής της συνέντευξης να αφήσει τα μαλλιά της κάτω, όπως έκανε κάθε φορά έκτοτε.

Ωστόσο, όταν ήρθε η στιγμή και για το δικό της bad hair day (όλες έχουμε δικαίωμα στις bad hair days) οπότε και χρειάστηκε να πιάσει τα μαλλιά της, η υπεύθυνη της ζήτησε να πάει σπίτι της. Η 20χρονη προκειμένου να της εξηγήσει τους λόγους που το έκανε αυτό, άφησε τα σγουρά μαλλιά της κάτω για να δει πώς στέκονταν. «Οι καυκάσιες δεν καταλαβαίνουν πως τα μαλλιά μου δεν στέκονται κάτω χωρίς extensions», είπε και συμπλήρωσε πως νιώθει περήφανη για τα σγουρά μαλλιά της.

Παραπάνω η 20χρονη κοπέλα αφήνει τα μαλλιά της κάτω και δείχνει στο CBN News τους λόγους που έχασε την δουλειά

Δημοσιογράφος του CBN News επικοινώνησε με την υπεύθυνη η οποία δήλωσε πως είναι πολιτική της αλυσίδας των εστιατορίων οι σερβιτόρες να έχουν τα μαλλιά τους κάτω (το αντίθετο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει σε ένα εστιατόριο;).

Πάντως, πριν προχωρήσεις στο επόμενο post πάτησε ένα pause και σκέψου: πώς θα σου φαινόταν αν έτσι όπως κάθεσαι στο γραφείο και έχεις top knot, ponytail ή ό,τι το αφεντικό σου να έρθει και να σου πει να πας σπίτι σου επειδή δεν του αρέσουν τα μαλλιά σου;

READ more