Έχουμε εθιστεί σε αυτά τα υγρά κραγιόν που μόλις έφτασαν στα χέρια μας!

Καθημερινά φτάνουν στα χέρια μας δεκάδες καλλυντικά. Τα δοκιμάζουμε σχεδόν όλα (στο γραφείο μου υπάρχουν πάντα κραγιόν, σκιές και πολλοί… καθρέφτες) και κάποια τα αγαπάμε περισσότερο. Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε ένα από αυτά που αγαπήσαμε! Πολύ!

Τα The Balm είναι ένα brand με ρετρό packaging και τέλειο περιεχόμενο. Από τα διασημόερα προϊόντα του brand είναι τα Meet Matt(e) Hughes, τα υγρά κραγιόν σε δεκάδες αποχρώσεις που μένουν σταθερά στα χείλη, έχουν το τέλειο ματ αποτέλεσμα αλλά δεν τα αφυδατώνουν καθόλου. Από όλες αυτές τις αποχρώσεις υπάρχουν έξι best sellers που μπήκαν σε mini συσκευασίες και πλέον μπορείς να τα έχεις όλα!

Παραπάνω εγώ προσπαθώ να χωρέσω αποχρώσεις και νέες αφίξεις σε ένα γραφείο!

Και πιο πάνω εγώ με την πιο αγαπημένη μου απόχρωση, την Romantic. Να σημειώθει ότι παραπάνω τα χείλη μου ήταν αρκετά αφυδατωμένα και δεν χρησιμοποίησα προηγουμένως lip balm, επίσης δεν φόρεσα περίγραμμα και το υγρό κραγιόν απλώθηκε εύκολα και πολύ γρήγορα.

Αλλά το καλύτερο όλων στο κράτησα για το τέλος. Και λέω να ξεκινήσω με αυτή την (ρητορική!) ερώτηση: τελειώνεις όλα σου τα υγρά κραγιόν ή/και κραγιόν που αγοράζεις; Τα συγκεκριμένα θα τα βρεις σε mini συσκευασίες για να χρησιμοποιήσεις ακριβώς την ποσότητα που πρέπει και για να γλιτώσεις και χρήματα! Τα mini είναι συνολικά έξι και κοστίζουν όλα μαζί 30 ευρώ. Και το πιο σημαντικό: θα τα βρεις online εδώ στην Make Me Up.

Read More

And More