Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες και για τα 3 μακιγιάζ της Ντορέττας! Από την Ε. Χατζηνικολίδου!

…Και η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι η νικήτρια του Dancing with the Stars. Ξέρω πως δεν μοιράζομαι μαζί σου κάτι νέο. Προς το παρών. Γιατί όλα όσα θα δεις παύλα διαβάσεις παρακάτω είναι όλα νέα! Αποκλειστικές backstage photos την ώρα του μακιγιάζ αλλά και όλα τα tips από την make up artist Ελένη Χατζηνικολίδου η οποία α) είναι αγαπημένη μας εδώ στο TLIFE β) είναι φίλες με την Ντορέττα και επιμελείται το μακιγιάζ της από το πρώτο live και γ) πέρα από τα μυστικά του μακιγιάζ της Ντορέττας μας μαθαίνει ποιο είναι το tip για να κρατήσει το μακιγιάζ μας όταν χορεύουμε όλο το βράδυ (ok, όχι σαν την Ντορέττα. Απλώς κουνάμε γοφούς) αλλά και γιατί να βάζουμε χρωματιστές βλεφαρίδες!

Τρία διαφορετικά μακιγιάζ!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/FEBRUARY/18_2/4.JPG

Με την Ντορέττα κάναμε τρία διαφορετικά μακιγιάζ: ένα για το tango, ένα για το jive που λέγεται techno butterfly γιατί έχει ροζ eyeliner και ένα πιο dramatic και χαλασμένο για το Ρέκβιεμ.

Αλλάζαμε μόνο το μακιγιάζ των ματιών και τα χείλη
Και για τα τρία μακιγιάζ διατηρήσαμε την ίδια βάση και αλλάζαμε απλώς τα μάτια και τα χείλη. Για την επιδερμίδα, θέλαμε να έχουμε μια βάση γυαλιστερή για να γράφει λαμπερή στα φώτα, να μην είναι κουρασμένη γιατί ναι μεν θα ίδρωνε αλλά θέλαμε να έχει λάμψη. Βάλαμε, λοιπόν, μια ειδική βάση με σιλικόνη για να μην ιδρώσει και από πάνω χρησιμοποιήσαμε γυαλάδες σε σκόνη και όχι υγρές για να μην δείχνει το αποτέλεσμα πολύ λιπαρό. Στα μάτια δημιουργήσαμε μια γκρι γυαλιστερή βάση και από εκεί και πέρα κάναμε μικρές διαβαθμίσεις.

Το μακιγιάζ του tango

“Για το μακιγιάζ του tango κάναμε την παραπάνω βάση και κάναμε έντονα τα χείλη με ένα κόκκινο κραγιόν με ωραίο περίγραμμα ώστε να κρατηθεί”.

Το μακιγιάζ του jive

“Εδώ προσθέσαμε ροζ eyeliner και μαλακώσαμε τα χείλη τα οποία τα κάναμε ροζ. Στο δεύτερο look πουδράραμε λίγο τη βάση για να μην γυαλίζει πολύ γιατί ήταν πολύ γυαλιστερό το μάτι από μόνο του και φωτεινό”.

Το μακιγιάζ του “Ρέκβιεμ”

“Στο τρίτο σβήσαμε τα χείλη εντελώς και δώσαμε δραματικόητα στα μάτια, χρησιμοποιώντας μαύρο eyeliner στο μάτι για να κατέβει”.
PS: Για να δεις πώς μπορείς να κάνεις το δραματικό make up της Ντορέττας κλικ εδώ.

Το trick με τις χρωματιστές βλεφαρίδες και γιατί να το κάνεις κι εσύ!

“Το tip σε κάθε μακιγιάζ της Ντορέττας ήταν να χρησιμοποιούμε τουφάκια από χρωματιστές βλεφαρίδες. Οι χρωματιστές βλεφαρίδες δίνουν πάντα φως στο μάτι. Αυτό κάναμε κι εδώ. Βάλαμε μάσκαρα για να δημιουργήσουμε μια μαύρη βάση και πετάξαμε μέσα λίγες μπλε και λίγες μοβ. Βαβαίως, μπορεί κάποια να βάλει και πράσινες ανάλογα με το χρώμα των ματιών της. Έτσι αναδεικνούμε το βλέμμα, το κάνουμε να δείχνει ξεκούραστο και φωτεινό. Σε όλα τα looks είχαμε χρωματιστές βλεφαρίδες!”.

Τι χρωματιστές βλεφαρίδες να διαλέξεις ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου!
“Στα καστανά βοηθάνε πιο πολύ πράσινες και κίτρινες γιατί βγάζουν οτιδήποτε μελί έχει μέσα το μάτι, το κάνουν λίγο να πρασινίσει. Γιατί πάντα σε ένα καστανό μάτι μπορείς να του δώσεις φως και να βγάλει λίγο μελί, λίγο πράσινο. Κάνει το μάτι να ιριδίζει. Στα πράσινα βοηθάει πάρα πολύ να βάλεις μπορντώ όπως και στα μπλε γιατί αναδεικνύει τα πράσινα μάτια και τα κάνει ακόμη πιο φωτεινά. Βγάζει προς τα έξω το χρώμα τους”.


Read More

And More