Έχουμε βάσιμες υποψίες ότι η Lady Gaga μόλις μας έδειξε τα πρώτα προϊόντα από την εταιρία της Haus Beauty!

Έχουμε βάσιμες υποψίες ότι η Lady Gaga μόλις μας έδειξε τα πρώτα προϊόντα από την εταιρία της Haus Beauty! | tlife.gr

Αν νόμιζες ότι η Lady Gaga θα σταματούσε μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, νόμιζες… λάθος και η τελευταία της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί το αποδεικνύει, αν και ομολογουμένως πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό red carpet!

Η ίδια, λοιπόν, εμφανίστηκε στα The Daily Front Row’s Fashion Los Angeles Awards για να βραβεύσει τον προσωπικό της hair stylist και επί πολλά χρόνια φίλο της, Frederic Aspiras.

Για αυτή της την εμφάνιση, η Lady Gaga μαζί με την makeup artist της, Sarah Tanno, επέλεξαν ένα πολύ έντονο μακιγιάζ με flashy χείλη, μπορντώ σκιά στα μάτια και μικροσκοπικές πετρούλες που δημιουργούσαν υπέροχες αντανακλάσεις. Το παράδοξο; Παρά το γεγονός ότι η Sarah Tanno δίνει πάντα info για το μακιγιάζ της Lady Gaga, αυτή τη φορά αναφέρθηκε μόνο στη μάσκαρα η οποία ήταν η Velvet Noir του Marc Jacobs.

Γιατί συνέβη αυτό; Μήπως τα υπόλοιπα προϊόντα ήταν από την νέα εταιρία καλλυντικών της Lady Gaga, την Haus Beauty την οποία περιμένουμε να κυκλοφορήσει από μέρα σε μέρα; Ο χρόνος θα δείξει!

 

READ more