Φα-ντα-στι-κό! Ανεβάζεις την photo σου και μαθαίνεις πόσο hot είσαι!

Έκανα σχεδόν μόλις αυτή την beauty ανακάλυψη κι εδώ περίπου και κάμποση ώρα είμαι κι ανεβάζω photos μου για να δω α) πόσο hot είμαι και β) πόσο χρονών φαίνομαι!

Λοιπόν, υπάρχει αυτό εδώ το site το οποίο μόλις δημιουργήθηκε και κάνει ακριβώς αυτό: σου λέει πόσο όμορφη είσαι. Το site δημιουργήθηκε από το ETC Zurich, ένα πανεπιστήμιο τεχνολογίας στην Ελβετία σε συνεργασία με ένα σουηδικό application για ραντεβού, το Blinq, και σου λέει πόσο hot είσαι απλώς και μόνο ανεβάζοντας την photo σου. Και οι βαθμίδες είναι από το Hmmm μέχρι το… Θεά!

Και μετά, όπως σου είπα έπαθα αυτόν τον beauty παροξυσμό και άρχισα να ανεβάζω με μανία 69621 φωτογραφίες μου.

Στην μια ήμουν Hot και 27…

Στην άλλη ok και 22 (πάντα είσαι… ΟΚ όταν είσαι 22!)…

Και σε μια τρίτη Godlike και 24 (στην πραγματικότητα ήταν η 568166η προσπάθειά μου)!

Και, τέλος πάντων, ανέβασα ένα σωρό φωτογραφίες και η καθεμία από αυτές μου έβγαζε κι ένα διαφορετικό hot ή not και μια διαφορετική ηλικία που καθόλου κοντά δεν έπεσε στην δική μου ηλικία. Αλλά έχει πολύ πλάκα να το κάνεις έτσι για το χάζι και αφού το κάνεις μπορείς να πατήσεις πάνω σε αυτή την ένδειξη “Πρέπει να πάρω το αποτέλεσμα σοβαρά;” όπου σου εξηγεί ότι η αυτοπεποίθηση και το… χατνες είναι και αυτό που αποπνέεις ως ενέργεια και από την άλλη πως τα αποτελέσματα είναι με “ελβετικά” κριτήρια ομορφιάς. Και όπως ξέρεις, αυτό που θεωρείται όμορφο σε μια χώρα στην άλλη μπορεί να μην είναι και το αντίθετο (aka τα σκουπίδια της μιας χώρας ο θησαυρός της άλλης και να πάμε όλες εμείς οι μελαχρινές να μείνουμε στην Σουηδία!).

ΕΠΙΣΗΣ: Επειδή τελικά όλα είναι θέμα πόζας, κάνε κλικ εδώ και μάθε όλα τα κόλπα για να βγάλεις το ’16 τις καλύτερες και sooooooooo hooooooooot selfies!

Read More

And More