Fashion Awards 2018: δες τα ωραιότερα beauty looks από τοοοοοσο κοντά και ψήφισε το αγαπημένο σου!

Λίγες ώρες πριν τα Fashion Awards έριξαν αυλαία. Μιλώντας για Fashion Awards σκέφτομαι πόσο υπέροχο θα ήταν να υπήρχαν τα Beauty Awards όπου θα δίνονταν βραβεία σε makeup artist και it girls που θα μας ενέπνεαν με τα beauty look τους. Μέχρι να γίνει αυτή η φανταστική ιδέα πραγματικότητα (duh!) ας κάνουμε focus στα ωραιότερα μακιγιάζ και μαλλιά που είδαμε στα ετήσια βραβεία μόδας.

Στα έχουμε συγκεντρωμένα παρακάτω και μάλιστα σε χορταστικά close up. Δες και ψήφισε το αγαπημένο σου!

Kaia Gerber

H Kaia Gerber πήρε το βραβείο “Μοντέλο της Χρονιάς” για το 2018. Το μακιγιάζ της εστίαζε στα μάτια της, τα οποία είχαν μαύρο μαλακό μολύβι τοποθετημένο περιμετρικά αλλά και στο waterline και σβησμένο μέσα σε σκιές. Επίσης, τα δύο touch ιριδίζουσας σκιάς στις κόγχες του ματιού ανέδειξαν το βλέμμα της ενώ το beauty look ολοκληρώθηκε με ένα messy bun με χωρίστρα στη μέση.

Rita Ora

Στο είχαμε πει ότι το padded headband, αυτή η στέκα με τον όγκο, ήταν το big thing της σεζόν! Η Rita Ora το επέλεξε για το πιο fashionable event της χρονιάς. Στο μακιγιάζ της μας άρεσε πολύ το οριοθετημένο highlighter ακριβώς κάτω από τα φρύδια.

Doutzen Kroes

Η Doutzen Kroes επέλεξε οι πλούσιοι κυματισμοί στα μαλλιά της να κλέψουν την παράσταση με τον έντονο όγκο στις ρίζες των μαλλιών και την undone χωρίστρα. Το μακιγιάζ της στηρίχθηκε στους γήινους τόνους ενώ κι εδώ το μαύρο μαλακό μολύβι είχε την τιμητική του!

Penelope Cruz

Τα μαλλιά της Penelope Cruz ήταν αρκετά στιλιζαρισμένα, από αυτά που έχουν θυσιαστεί στο βωμό των πιο effortless χτενισμάτων. Το μακιγιάζ της επικεντρώνονταν στα μάτια με γήινες αποχρώσεις σε shimmering και ματ υφές που έκαναν χρωματικό contrast με αυτό που επέλεξε να φορέσει.

Jourdan Dunn

Μια από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις με κοινό σημείο αναφοράς τη glossy όψη όχι μόνο στα χείλη αλλά και στην επιδερμίδα και στα μαλλιά! Τα τελευταία ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό σινιόν με μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα που πρέπει να βάλεις στη λίστα των όσων σκέφτεσαι να κάνεις στις γιορτινές σου εμφανίσεις.

Uma Thurman

H Uma Thurman με ρομαντικό half up και nude- peachy αποχρώσεις στο μακιγιάζ.

Winnie Harlow

To top model Winnie Harlow με ένα εντυπωσιακό headpiece στα μαλλιά, τέλεια φρύδια και burgundy απόχρωση στα μάτια.

Georgia May Jagger

H matchy- matchy επιλογή της, το να σετάρει, δηλαδή, ρούχο και μαλλιά έκλεψαν την παράσταση στα Fasion Awards. Φυσικά, το μακιγιάζ ήταν (και πολύ σωστά ήταν!) πιο ήπιο έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην βγει φασαριόζικο.

Sara Sampaio

Less is more με βαθιά φράντζα, λαμπερή μαλλιά και almost there makeup!

Victoria Beckham

H Victoria Beckham επέλεξε το beauty look που της πάει πολύ: πιασμένα μαλλιά με έναν effortless τρόπο και smudged μακιγιάζ στα μάτια σε ανθρακί τόνους.

Kendall Jenner

Sleek σινιόν με χωρίστρα στη μέση, καλοσχηματισμένα και ανοδικά χτενισμένα φρύδια και peachy τόνοι στο μακιγιάζ.

Olivia Palermo

Μας άρεσε πολύ ο τρόπος που η Olivia Palermo επέλεξε να τονίσει τα μάτια της με ένα τραβηγμένο eyeliner και τις taupe αποχρώσεις σε σκιές.

Arisona Muse

Τρία στοιχεία μας άρεσαν πολύ στο look της Arisona Muse: τα χείλη που σετάρονταν με το ρούχο, τα καλοσχηματισμένα και ανοδικά χτενισμένα φρύδια της και τα beach waves στα μαλλιά της.


Read More

And More