Φέτος τα Χριστούγεννα θα κάνεις στον εαυτό σου το ωραιότερο beauty δώρο- Δέκα προϊόντα για να επιλέξεις

Το πιθανότερο είναι να έχεις ήδη πάρει τα Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους φίλους και την οικογένεια σου. Τι μένει τώρα; Το δικό σου. Εκείνο που θα κάνεις στον εαυτό σου, το ξεχωριστό που σκέφτεσαι εδώ και μήνες. Ή μήπως δεν έχεις αποφασίσει ακόμη; Ίσως ένα κλασικό και iconic άρωμα, μια συλλεκτική παλέτα σκιών ή τη συσκευή θερμότητας που κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά αξίζει μιας και σου χαρίζει τη δυνατότητα να ισιώνεις τα μαλλιά σου ή να δημιουργείς κυματισμούς μόνη και πανεύκολα.  

Εγώ έχω αποφασίσει ποια είναι τα αγαπημένα δέκα beauty προϊόντα και θα στα αποκαλύψω ευθύς αμέσως και είμαι σίγουρη πως ένα τουλάχιστον είναι στη λίστα σου. 

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum: Η κλασική εσάνς που πρέπει να βρίσκεται στο μπουντουάρ κάθε γυναίκας που ξέρει να συνδυάζει τη θηλυκότητα με την κομψότητα.  Η φρεσκάδα των εσπεριδοειδών συναντά το αισθησιακό πατσουλί δημιουργώντας μιας εσάνς. Στην καρδιά βρίσκονται το γιασεμί και μια μοναδική συμφωνία από ρόδα σφραγισμένα όλα σε ένα μπουκάλι-κόσμημα. 

Dior 5 Couleurs Couture Cosmic Eyes: Πενταπλή παλέτα σκιών με αποχρώσεις και υφές που θυμίζουν τα πολυτελή υφάσματα των δημιουργιών του οίκου. Aποκαλύπτει μια πιο ζεστή χρωματική παλέτα γύρω από ένα σατινέ μπεζ της σαμπάνιας: Ένα απαλό μπρονζέ με πράσινο υποτόνο, ένα χρυσαφί εμπνευσμένο από την υψηλή ραπτική, ένα χρυσοποίκιλτο βελούδινο μαύρο και ένα γκρι-καφέ με
ασημί υποτόνο. Αυτοί οι χρωματικοί συνδυασμοί σχεδιάστηκαν, για να δημιουργήσεις όποιο χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ θέλεις, από look πασπαλισμένο με διακριτική φωτεινή αστερόσκονη, έως πιο σοφιστικέ με εντυπωσιακή κοσμική λάμψη.

La Mer The Micro Peel:  Μια νέα καινοτόμα σύνθεση περιποίησης που συγκεντρώνει τα ισχυρά οφέλη της απολέπισης και της ενδυνάμωσης της επιδερμίδας, σε ένα προϊόν. Το ισχυρό αλλά ταυτόχρονα απαλό Micro Peel – σχεδιασμένο για το καθημερινό σου τελετουργικό περιποίησης τη νύχτα- βελτιώνει την υφή, αναπληρώνει και αναδομεί την επιδερμίδα.

Giorgio Armani Luminous Silk Perfect Glow Flawless Foundation: Πρόκειται για το αγαπημένο φον ντε τεν των celebrity make up artists. Χάρη στην ανάλαφρη σύνθεση γλιστράει στην επιδερμίδα και την αγκαλιάζει σαν μετάξι, διορθώνοντας τις ατέλειες ενώ χαρίζει φυσικό, ομοιόμορφο τόνο και φυσική λάμψη.

Jo Malone English Pear & Freesia Cologne:  Εμπνευσμένο από ανθόκηπους, που τους “λούζει” ο χρυσαφένιος ήλιος. Η αισθησιακή φρεσκάδα του King William Pear, τυλίγεται σε ένα μπουκέτο από φωτεινές, λευκές φρέζιες, και καταλήγει σε ένα μοναδικό άγγιγμα.
Το άρωμα ενισχύεται με ζεστές νότες από κεχριμπάρι, πατσουλί και ξύλα.

YSL Couture Clutch Palette στην έκδοση Desert Nude: Συλλεκτική παλέτα σκιών που κλείνονται μέσα σε ολόχρυση συσκευασία που θυμίζει βραδινό clutch. Λαμπερές, μεταλλικές και ματ υφές θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά eye make up looks.  

La Prairie Skin Caviar Harmony L’ Extrait: Εμπλουτισμένο με Caviar Infinite, πρόκειται για μια φόρμουλα που βοηθά στην σύσφιξη και ανόρθωση της επιδερμίδας χάρη στο Exclusive Cellular Complex. Το μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από το Bauhaus και αναπαριστά την αρμονία. Κατά την εφαρμογή του, το Caviar Infinite και η λεπτόρευστη σύνθεση του αποτελούμενη από εμφανή σταγονίδια απορροφώνται απαλά από την επιδερμίδα χαρίζοντας μια έντονη αίσθηση σφριγηλότητας και μεταξένιο φινίρισμα. Με την πάροδο του χρόνου, το περίγραμμα του προσώπου βελτιώνεται ορατά, ο όγκος ανακτάται και η εμφάνιση των ρυτίδων μειώνεται. Η αρμονία της νεότητας τελειοποιείται.

Jo Malone London  White Moss & Snowdrop Home Candle: Αν αγαπάς τα κεριά και το διακριτικό άρωμα στο χώρο, θα λατρέψεις το συγκεκριμένο. Η εσάνς του αποτελείται από κατάλευκα πέταλα και χρυσό κεχριμπάρι που προσφέρουν μια ζεστή χριστουγεννιάτικη  ατμόσφαιρα.

Gisou Honey Infused Hair Perfume: Πρόκειται για ένα ακόμη iconic προϊόν. Διακριτικό άρωμα για τα μαλλιά εμπλουτισμένο με Μέλι Mirsalehi από τον Κήπο των Μελισσών της Mirsaleh που φροντίζει, αναζωογονεί και αρωματίζει τα μαλλιά με την κλασική εσάνς της Gisou.

Dr. Barbara Sturm Face Cream: Πρόκειται για την αγαπημένη skin expert των celebrities που δημιούργησε τη δική της σειρά περιποίησης με star product την ενυδατική κρέμα. Με αντιγηραντική δράση και πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες κρατά την επιδερμίδα λαμπερή για 24 ώρες. Χρησιμοποιείται τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, 

 

Read More

And More