Φήμες λένε πως η Meghan Markle ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της beauty σειρά

Η Meghan Markle είναι μία εξαιρετική δυναμική γυναίκα. Τόσο που κατάφερε να εναντιωθεί στους κανόνες του Παλατιού με αποτέλεσμα να απαρνηθεί τους τίτλους και να πάρει το σύζυγο και το παιδί της μακριά. Και τώρα, ελεύθερη και ανέμελη ζει με την οικογένεια της στην Καλιφόρνια, ασχολείται με φιλανθρωπίες και τηλεοπτικά projects. Και τώρα μια φήμη ακούγεται πολύ έντονα στο διαδίκτυο και τα social media που θέλει την Meghan να ετοιμάζει τη δική της beauty σειρά. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Πρόκειται για μια κίνηση που έκαναν πολλές celebrities τα τελευταία δύο χρόνια, μεταξύ των οποίων η Jennifer Lopez και η Selena Gomez. Μην ξεχνάς πως έχουν δημοσιευτεί 88.5 εκατομμύρια άρθρα που αφορούν τα μαλλιά, το μακιγιάζ, το δέρμα αλλά και τα αγαπημένα της προϊόντα και είναι εκείνη που ενδιαφέρει περισσότερο τη μέση γυναίκα παγκοσμίως σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη celebrity. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Meghan και ο Harry συναντήθηκαν αρκετές φορές μέσα στη χρονιά με γνωστό co-founder που είναι υπεύθυνος για τις σειρές JLo Beauty αλλά και Cindy Crawford Meaningful Beauty. Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να το ανακοινώσει και επίσημα. 

Photo: iStock

Read More

And More