Φήμες λένε πως ο Jacquemus ετοιμάζεται να λανσάρει beauty σειρά και οι fans ουρλιάζουν από τη χαρά τους

Ο Simone Porte Jacquemus είναι το νέο τρομερό παιδί της μόδας. Το όνομα του ακούγεται πολύ και παντού. Έγινε διάσημος για τις εξεζητημένες τσάντες που σχεδιάζει αλλά και τα μικροσκοπικά tops που αγαπάει πολύ η Kendall Jenner. Φήμες λένε τον τελευταίο καιρό πως είναι έτοιμος να λανσάρει beauty σειρά και οι θαυμαστές του περιμένουν την νέα του κίνηση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Το σίγουρο είναι πως θα χαρίσει την ξεχωριστή του ματιά και στο κεφάλαιο της ομορφιάς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Γαλλικό Τύπο ο  Jacquemus έχει κλείσει συμφωνία με την Puig. Τον ισπανικό beauty κολοσσό που εκπροσωπεί μεταξύ άλλων brands όπως οι Christian Louboutin, Jean Paul Gaultier και Penhaligons. Πιθανότατα θα προηγηθεί η δημιουργία αρώματος και θα ακολουθήσει η beauty σειρά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Αν και οι δύο πλευρές δεν έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες όσοι γνωρίζουν επιμένουν πως είναι όλα σχεδιασμένα και έτοιμα. Ακούγεται μάλιστα πως το άρωμα θα έχει εσάνς λεβάντας αφού είναι η γνωστή η αγάπη του στη φύση και τις εξοχές της Προβηγκίας ενώ όσο αφορά στο μακιγιάζ θα αποτελείται από προϊόντα λάμψης που είναι το βασικό χαρακτηριστικό στα shows του. 

Κεντρική photo: Splash

 

 

Read More

And More