Finally! Η Alicia Keys αποκάλυψε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στο πρόσωπό της!

Ήταν τρία- τέσσερα χρόνια πριν όταν η Alicia Keys άρχισε να εμφανίζεται στα red carpet events χωρίς ίχνος μακιγιάζ και να κάνει το bare face την μεγαλύτερη τάση στην ομορφιά. Ήταν η ίδια στιγμή που το skincare άρχισε να παίρνει τα σκήπτρα από το μακιγιάζ που μέχρι τότε μονοπωλούσε το ενδιαφέρον μας.

Από τότε μέχρι σήμερα, λοιπόν, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι η Alicia Keys έχει μια υπέροχη επιδερμίδα. Το νεότερο… νέο σε σχέση με την επιδερμίδα της είναι ότι η ίδια μας αποκάλυψε σε βίντεο στο youtube κάθε βήμα του skincare της. Το μυστικό της; Αφού ανάψει κεριά, μας αποκαλύπτει ότι χρησιμοποιεί στο πρόσωπό της μια λοσιόν με θείο (yeap!) η οποία λέγεται Advanced SkinCare’s Anti-Blemish Lotion With Sulfur και την οποία χρησιμοποιεί τοπικά στα σημεία που έχει σπυράκια.

Πάτησε play για να δεις το βίντεο παρακάτω…

Εντοπίσαμε τη λοσιόν στο Amazon αλλά δεν είναι διαθέσιμη (γιατί άραγε!). Ωστόσο, μια λοσιόν στην οποία ορκιζόμαστε εμείς για τα σπυράκια είναι αυτή του Mario Badescu και λέγεται Drying Lotion. Κοστίζει €20.50 και θα την βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

 

 

Read More

And More