Φοράς τις σωστές κρέμες; Τράβηξε μια selfie σου και θα μάθεις!

Να κάτι που έχει συμβεί σε όλες μας κατά καιρούς: έχουμε δώσει κάμποσα λεφτά, έχουμε αγοράσει μια κρέμα προσώπου που υπόσχεται ότι κάνει πράματα και θάματα για τις ρυτίδες και την φοράμε εντατικά. Αλλά να που δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν αυτή η κρέμα κάνει όντως δουλειά.

Λοιπόν, λοιπόν! Υπάρχει ένα ολοκαίνουριο application, το RYNKL, στο οποίο ανεβάζεις τις selfie σου μια φορά την εβδομάδα ή και κάθε μέρα και σου λέει τι διαφορές βλέπει στο πρόσωπό σου ή με άλλα λόγια αν αυτή η κρέμα που μόλις αγόρασες κάνει δουλειά.

“Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν τις αλλαγές που έχουν γίνει στο πρόσωπό τους γιατί κοιτάνε στον καθρέφτη τους πολύ συχνά. Έτσι ξεκίνησε και η ιδέα του RYNKL”, λέει ο Alex Zhavoronkov, CEO της InSilico Medicine και συνιδρυτής του appliaction αυτού.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Ανέβάζεις μια photo σου μια φορά την εβδομάδα ή/και καθημερινά και κάτι αλγόριθμοι εξετάζουν πέντε σημεία- κλειδιά στο πρόσωπό σου: το μέτωπο, το τρίτο μάτι (το σημείο ανάμεσα στα φρύδια που κάνει καριέρα και ως μεσόφρυο), δύο σημεία στις δύο εξωτερικές γωνίες των ματιών και γύρω από το στόμα. Από αυτά τα σημεία προκύπτει ένας αριθμός ο οποίος όσο μειώνεται τόσο περισσότερη δουλειά φαίνεται να κάνουν οι κρέμες σου.

Το RYNKL app είναι διαθέσιμο ήδη για όλα τα android κινητά και στις αρχές Φεβρουαρίου για τα iphone.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το app; Εν τω μεταξύ πέρα από το αν είναι σωστές οι κρέμες που έχεις διαλέξει υπάρχει και μια άλλη θεωρία που λέει πως έτσι κι αλλιώς χρειάζεσαι μόνο τρία προϊόντα για την φροντίδα του προσώπου σου! Ποια είναι αυτά; Τσέκαρε εδώ!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164