Η φωτογραφία της Blake Lively που εκνεύρισε τον κόσμο του instagram (χωρίς λόγο)!

Αν ακολουθείς την Blake Lively στο instagram θα έχεις παρατηρήσει ότι η Blake Lively έχει πολύ, πολύ χιούμορ. Όπως εκείνη την φορά που ήθελε να ευχηθεί στον σύζυγό της, Ryan Reynolds, χρόνια πολλά και ανέβασε την photo παρακάτω γράφοντας “Happy birthday, baby!”.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις

Όμως, η Blake Lively με το τέλειο χιούμορ της έκανε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κάτι που εκνεύρισε τους followers της. Εχμ, βασικά οι followers της δεν κατάλαβαν το χιούμορ της και εκνευρίστηκαν μαζί της. Χωρίς λόγο. Αντί να γελάσουν. Αυτό που έκανε, λοιπόν, ήταν να ανεβάσει μια φωτογραφία της στην οποία είχε full makeup και να γράψει: “Μια selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ για να κλείσει η χρονιά!”.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις

Στην photo όχι μόνο είναι ξεκάθαρο ότι είναι εντελώς μακιγιαρισμένη και ρετουσαρισμένη αλλά είναι και από την εποχή του Gossip Girl που ανήκει στο μακρινό παρελθόν. Άρα: ήταν χιούμορ που πολλοί δεν αντιλήφθηκαν με αποτέλεσμα να έχουν αντιδράσεις όπως αυτές που θα διαβάσεις παρακάτω.

Οι περισσότεροι έγραψαν ότι φοράει πολύ makeup, ότι αν είναι αστείο δεν το καταλαβαίνουν και ότι αν οι έφηβοι δουν αυτό το hashtag θα πιστέψουν ότι όντως έτσι είναι οι διάσημοι και οι άνθρωποι των περιοδικών. Εγώ πάλι θα πρότεινα στους ίδιους τους γονείς να μάθουν στα παιδιά τους καναδυό πράγματα: όπως να αγαπούν τον εαυτό τους ακριβώς όπως είναι και πως το χιούμορ είναι χιούμορ και πρέπει να το καλλιεργήσουν και οι ίδιοι!

 

Read More

And More