Πώς θα κάνεις μανικιούρ- πεντικιούρ όλο το καλοκαίρι με λιγότερο από 50 ευρώ!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που συνδέεται με λέξεις όπως ήλιος, θάλασσα, διακοπές και ένα σωρό άλλα που μας φτιάχνουν την διάθεση. Όμως, είναι η ίδια εποχή που δεν συγχωρεί ατέλειες γιατί α) περισσότερo τμήμα της επιδερμίδας μας βρίσκεται εκτεθειμένο σε κοινή θέα και β) ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο!

Ένα απλό παράδειγμα: δεν μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου σανδάλια χωρίς να έχεις κάνει πεντικιούρ και τα ηλιοκαμμένα σου χέρια θα έδειχναν πολύ ομορφότερα αν τα νύχια σου ήταν “ντυμένα” με ένα λαμπερό χρώμα. Με μερικά απλά μαθηματικά και αν υποθέσουμε ότι κλείνεις ραντεβού για μανικιούρ πεντικιούρ ακόμη και ανά δύο εβδομάδες αυτό μεταφράζεται σε €210 για όλο το καλοκαίρι. Κι επαναλαμβάνω: έστω ότι κάνεις μανικιούρ πεντικιούρ ανά δύο εβδομάδες και όχι ανά μία.

Σου έχουμε την τέλεια πρόταση: στην Avon βρήκαμε όλα τα απαραίτητα για μανικιούρ- πεντικιούρ στο σπίτι, δηλαδή διορθωτικό στιλό, ξεβαφτικό νυχιών, στεγνωτικό νυχιών, βερνίκια με τέλεια λάμψη όπως αυτή που σου εξασφαλίζει το gel και καλυπτικό με λιγότερο από €50! Λοιπόν, ας σε συστήσουμε στην νέα αγαπημένη μας beauty συνήθεια, το μανικιούρ- πεντικιούρ στο σπίτι και πώς θα εξοικονομήσεις €150 για να τα διαθέσεις όπου αλλού εσύ θες! Σ’ευχαριστούμε Avon γι’αυτό!

Στην Avon θα βρεις βερνίκια σε super εντυπωσιακά χρώματα και με τέλεια λαμπερή υφή όπως ενός gel! Τα ολοκαίνουρια βερνίκια Avon Gel Shine (€8.95 αρχική τιμή αλλά τα βρίσκεις μόνο με €6.90 τα 2 όλο τον Ιούνιο στην προσφορά λανσαρίσματος) έχουν και νέα σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαια Ωμέγα που θρέφουν και βελτιώνουν τα νύχια. Το τελείωμα είναι super λαμπερό, ίδιο με αυτό που σου εξασφαλίζει ένα μανικιούρ με gel και συγκεντρώνουν επτά οφέλη σε ένα μόνο προϊόν. Σημείωσε:
– Τελείωμα τύπου ζελέ
– Ζωηρό χρώμα
– Έντονη λάμψη
– Βάση
– Καλυπτικό
– Προστασία
– Ενίσχυση
Επίσης, το top coat (€9.90) ενισχύει το λαμπερό τελείωμα και διπλασιάζει την διάρκεια του χρώματος. Το βερνίκι παραμένει σταθερό χωρίς να ξεφλουδίζει και να σπάει ώστε να διαρκεί περισσότερο.

Για ένα ολοκληρωμένο μανικιούρ- πεντικιούρ στο σπίτι, στην Avon θα βρεις και όλα τα απαραίτητα προϊόντα φροντίδας…

Πιο συγκεκριμένα:
– Με το διορθωτικό στιλό- corrector pen (€9.95) μπορείς να κάνεις όσα λάθη θες κατά την διάρκεια του μανικιούρ, αφού είναι εκεί για να στα διορθώσει!
– Το ξεβαφτικό ασετόν (€10) δεν περιέχει ακετόνη αλλά κερατίνη και πανθενόλη που σημαίνει πως όχι απλά δεν φθείρει τα νύχια αλλά τα θρέφει κιόλας.
– Το στεγνωτικό νυχιών σε σπρέι- liquid freeze quick dry nail spray (€9.90) στεγνώνει τα νύχια μέχρι να πεις… Avon κι έτσι δεν χρειάζεται να περιμένεις με τις ώρες ακίνητη ούτε να έχεις το άγχος μη τυχόν τα χαλάσεις!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η ιδέα; Stay tuned για περισσότερα tips και νέα από την Avon για να παραμένουμε όμορφες και… on budget!

Last chance info: μπες στο avoncosmetics.gr και ανακάλυψε περισσότερα αγαπημένα προϊόντα Avon!

PHOTO CREDITS: Αλέξανδρος Μακρής

And More