Site icon TLIFE

French kiss! Τα νέα lip balm της Caudalie έχουν το τελειότερο όνομα (και αποτέλεσμα στα χείλη)!

Ήξερες ότι όσο μεγαλώνουμε μαζί με την επιδερμίδα μας γερνάνε και τα χείλη μας; Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι να χάνουν την υγρασία τους με αποτέλεσμα να γίνονται όλο και πιο λεπτά. Κάνε το test: πάρε μια παλιά σου φωτογραφία (από το σχολείο που είσαι στο απόγειο της νιότης σου, κατά προτίμηση) και σύγκρινέ την με το τώρα.

Πού θέλω να καταλήξω; Είναι βασικό να φοράς στα χείλη σου πάντα ένα ενυδατικό προϊόν, είτε αυτό λέγεται lip balm, είτε κραγιόν ή ακόμη και κρέμα ματιών ή προσώπου. Φυσικά, το πιο ενδεδειγμένο προϊόν για την περιοχή είναι το lip balm αλλά να που κάποιες φορές, όπως θα έχεις διαπιστώσει, λειτουργούν αντιστρόφως ανάλογα: ενυδατώνουν πρόσκαιρα, ξηραίνουν σε βάθος χρόνου. Γι’αυτό λατρέψαμε τα ολοκαίνουργια lip balm, French Kiss της Caudalie. Ή καλύτερα, και γι’αυτό!

Θα τα βρεις στις τρεις αποχρώσεις που βλέπεις παραπάνω αλλά, αν με ρωτάς, η addiction που αφήνει στα χείλη αυτό το φρεσκοφιλημένο αποτέλεσμα είναι η δική μου αγαπημένη! Επίσης: όλα τα balm στηρίζουν την σύνθεσή τους στο σταφύλι και τις πολυφαινόλες που έχουν έντονη αντιοξειδωτική δράση.

Τα lip balm κοστίζουν €11.20 το καθένα και θα τα βρεις στις μπουτίκ Caudalie και τα φαρμακεία.

Last but not least: now you can share your french kiss!

© 2024 tlife.gr