Φτιάξε το δικό σου μοναδικό shower gel που θα κυκλοφορήσει στο Body Shop!

Στη ζωή μου έχω ανοίξει εκατοντάδες μπουκάλια, έχω μυρίσει χιλιάδες μυρωδιές, έχω δοκιμάσει (λόγω εμμονής και όχι απαραίτητα επαγγέλματος!) εκατομμύρια αφρόλουτρα. Κάποια τα αγάπησα, άλλα τα χρησιμοποίησα μια μόνο φορά, άλλα με εντυπωσίασαν με την υφή τους, αλλά μέχρι πριν από λίγο ποτέ δεν είχα βρει τη μυρωδιά εκείνη που να με εκφράζει 100%! Τη μυρωδιά που θυμίζει λίγο από την αγκαλιά της μαμάς, λίγο από τη μυρωδιά του λαιμού του, λίγο από όλα όσα θυμίζουν σε καθεμιά από εμάς διαφορετικές σημαντικές στιγμές της ζωής μας.

Και λέω πριν λίγο γιατί, μόλις τελείωσα τη δημιουργία του δικού μου αφρόλουτρου που έχει εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που θέλω! Πώς;

Η The Body Shop μας δίνει μια μοναδική ευκαιρία! Μέχρι τις 20 Νοεμβρίου μπορούμε να συμμετάσχουμε στο διαγωνισμό της The Body Shop, “Create your Original Shower Gel”. Απλώς, μπες στη σελίδα thebodyshop.com και γράψε για το άρωμα της αγαπημένης σου ανάμνησης. Ένα ταξίδι στο Λονδίνο για τρεις ημέρες και ξενάγηση στα εργαστήρια της εταιρίας είναι το έπαθλο που περιμένει τρεις νικητές. Και που ξέρεις, μπορεί το δικό σου shower gel με το άρωμα της αγαπημένης σου ανάμνησης να κοσμίσει τα ράφια της εταιρίας!

Read More

And More