Για να δεις αν σου ταιριάζει το καρέ πριν τα κόψεις κάνε αυτό το κόλπο!

Με τόσες διάσημες να κόβουν τα μαλλιά τους καρέ είναι πάρα πολύ λογικό (και πάρα πολύ πιθανό) να έχεις μπει κι εσύ σε πειρασμό. ΑΛΛΑ προτού σηκώσεις το ακουστικό για να κλείσεις το ραντεβού σου με τον κομμωτή σου, πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να ξέρεις ακριβώς πώς θα δείχνεις με καρέ;

Ο προσωπικός hair stylist της Ashley Graham μόλις ανέβασε στο instagram του αυτό το tip από δύο χρόνια πριν όταν η Ashley δοκίμασε για πρώτη, πρώτη φορά το καρέ και επρόκειτο για ένα faux bob. Ιδού πώς το έκανε!

Ο celebrity hairstylist, λοιπόν, David Lopez έγραψε κάτω από αυτή την φωτό της Ashley Graham: “ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ! Δύο χρόνια πριν όταν κάναμε τα γυρίσματα για το ANTM με την Ashley Graham θέλαμε να δοκιμάσουμε ένα καρέ χωρίς, όμως, να αναγκαστεί να κόψει τα μαλλιά της ή να φορέσει περούκα. Αυτό που έκανα, λοιπόν, ήταν να της πιάσω μια πλεξίδα προς τα πίσω, όλα τα μαλλιά εκτός από τα μπροστινά, και έπειτα να βάλω clip extensions από το Glamseamless. Έκοψα τα extensions σε αυτό το μήκος και έπειτα έκανα styling χρησιμοποιώντας το Texturizing Mist από Kenra Professiona και έπειτα έδωσα λάμψη με το Shine Mist και το Dry Texture Spray”.

Και αν το παραπάνω σου φαίνεται πολύ χρονοβόρο, μπορείς να βάλεις αρχικά στα μαλλιά σου ένα dry shampoo ώστε να αποκτήσουν αυτή την υφή, την πιο εύπλαστη, να κάνεις το σπάσιμο και να γυρίσεις τις άκρες προς τα μέσα με τσιμπιδάκια.

Για να δεις πώς θα κάνεις ένα ψεύτικο καρέ βήμα προς βήμα κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More