Για πρώτη φορά στην καμπάνια της Cover Girl πρωταγωνιστεί αγόρι!

Λίγες ώρες πριν σου γράφαμε εδώ αυτή τη είδηση ότι ο David Beckham “κλέβει” τα προϊόντα μακιγιάζ της Victoria. Και όταν ένα τόσο διάσημο ζευγάρι κάνει αυτή τη δήλωση σημαίνει πως στον κόσμο του μακιγιάζ κάτι φαίνεται να αλλάζει και πως η ομορφιά αρχίζει να απενοχοποιείται σε σχέση με τους άντρες.

Σήμερα, λίγες ώρες μετά είναι επίσημο: ο κόσμος του μακιγιάζ μπαίνει σε νέα σφαίρα! Η Cover Girl ανακοίνωσε ότι το ολοκαίνουριο spokesperson και πρωταγωνιστής της καμπάνιας είναι αγόρι και συγκεκριμένα πρόκειται για τον make up artist και beauty vlogger, James Charles.

Την προσοχή σου! Πρωτατωνιστής του Cover GIRL είναι ένα ΑΓΟΡΙ!

O μόλις 17 ετών James Charles ξεκίνησε την καριέρα του ως make up artist έναν χρόνο πριν όταν μια φίλη του του ζήτησε να της κάνει μακιγιάζ. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο άνοιξε δικό του κανάλι στο youtube και κέρδισε 500.000 followers στο instagram!

Τα τελευταία ένα- δύο χρόνια βλέπουμε άντρες όπως ο Jeffree Star, ο Patrick Simondac και πολλούς, πολλούς ακόμη να κάνουν υπερτέλεια μακιγιάζ, τα video τους να μετράνε εκατομμύρια views στο youtube και παρόλα αυτά να είναι αόρατοι στις beauty καμπάνιες!

Αυτό που κάνει την συγκεκριμένη καμπάνια πολύ ξεχωριστή, λοιπόν, είναι πως θέτει το μακιγιάζ σε νέες βάσεις: το μακιγιάζ είναι πλέον μέσο έκφρασης του κάθε ανθρώπου και δεν προορίζεται σε συγκεκριμένο φύλο. Πως όλοι μας εκφράζουμε τον εαυτό μας με διαφορετικό τρόπο και το μακιγιάζ είναι απλώς ένα μέσο έκφρασης όπως η μουσική ή ο χορός!

Εσύ τι γνώμη έχεις γι’αυτό; Φυσικά και έχουμε poll για κάτι τόσο huge που αλλάζει για πάντα τον κόσμο της ομορφιάς!

Read More

And More