Για την hair addict φίλη σου αυτό είναι το τέλειο δώρο!

Είναι αυτή η περίοδος που όλοι έχουμε κάνει δύο λίστες: την to do list για την νέα χρονιά και την λίστα με τα δώρα που έχουμε για τους αγαπημένους μας. Για την to do list δεν φέρω καμία άποψη (ξέρεις καλύτερα!), για την λίστα με τα δώρα, όμως, επίτρεψέ μου να… ξέρω καλύτερα!

Ως beauty editor γνωρίζω ακριβώς ποια beauty δώρα να αγοράσω στην αδερφή μου, τη μαμά μου, τις φίλες μου και… στον εαυτό μου! Είμαι hair addict και πιστεύω ακράδαντα πως τα πλούσια και λαμπερά μαλλιά σου δίνουν αυτοπεποίθηση. Ή, για να στο θέσω αλλιώς, σκέψου όλες εκείνες τις φορές που αντιμετώπιζες μια bad hair day γιατί τα μαλλιά σου “δεν έστρωναν” καλά. Πιθανότατα, λοιπόν, την ίδια μέρα να είχες να αντιμετωπίσεις και μια κακή ψυχολογία εξαιτίας των μαλλιών σου. ΑΡΑ: τα μαλλιά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο!

Στο σημείο αυτό να σου αποκαλύψω το τέλειο δώρο το οποίο λειτουργεί και ως mood booster και είναι το ίδιο δώρο που θα χαρίσω στις αγαπημένες της ζωής μου και σε εμένα (φυ-σι-κά!).

Πρόκειται για το Limited Edition Christmas Βox της KEUNE (είναι το αγαπημένο μου brand φροντίδας μαλλιών για το οποίο σου έχω μιλήσει ξανά εδώ) που περιέχει τα δύο best seller προϊόντα Vital Nutrition της σειράς Care. Πιο συγκεκριμένα, το χριστουγεννιάτικο κουτί περιέχει το Vital Nutrition Shampoo (300ml) & το Vital Nutrition Conditioner (250ml), δύο προϊόντα ιδανικά για μαλλιά που χρειάζονται πρόσθετη αγάπη και περιποίηση. Τα ενεργά συστατικά ενυδατώνουν την εσωτερική δομή των μαλλιών, σχηματίζοντας μια ασπίδα γύρω από τις κατεστραμμένες περιοχές, αναδομώντας και αναζωογονώντας στρεσαρισμένες τούφες. Τα μαλλιά προστατεύονται επίσης από την αφυδάτωση, τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και τις βλαβερές ακτίνες UV. Το αποτέλεσμα; Λεία, απαλά, λαμπερά και όμορφα μαλλιά!

Όσο για την Vital Nutrition, πρόκειται για μια ολοκληρωμένη θεραπεία αναδόμησης, προστασίας και απαλότητας για ξηρά, ταλαιπωρημένα και εύθραυστα μαλλιά, η οποία εκτός από το Shampoo & το Conditioner, αποτελείται και από τα εξής προϊόντα:

-Μια πολυτελή μάσκα που βελτιώνει την ελαστικότητα, καταπραΰνει τις ταλαιπωρημένες τούφες και προσθέτει λάμψη

-Ένα Porosity Filler που είναι εμπλουτισμένο με ceramide και πρωτεΐνες σιταριού που δουλεύουν ενεργά ώστε να δυναμώσουν το σώμα της τρίχας

-Μια Thermal Cream που προστατεύει τα εύθραυστα μαλλιά από τη χρήση θερμότητας (για μένα είναι must have ειδικά αν κάνεις εντατικά πιστολάκι ή πρέσα)

-Το Protein Spray, ένα πολλαπλών χρήσεων σπρέι ενυδάτωσης με βάση το χαμομήλι και το μέλι που αφήνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα και δίνει λάμψη

Last chance info: για να μην στερηθούν τα μαλλιά σου τη λάμψη τους, ειδικά τώρα της γιορτές, η KEUNE έχει φροντίσει και έχει δημιουργήσει τη Vital Nutrition της Care και σε travel size εκδοχή! Έτοιμη για απογείωση;

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

Μάθε περισσότερα για την KEUNE στο www.selka.gr στο instagram @keune.greece και στο facebook @KeunehaircosmeticsGR

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Coco-Mat Jumelle στην Αθήνα για την φιλοξενία

 

Read More

And More