Για το αγόρι σου! Νέο ανδρικό άρωμα που ψεκάζεται ΜΟΝΟ στα γένια!

Υπάρχουν κάποια σημεία στον καλό σου που μυρίζουν υπέροχα και δεν χορταίνεις να φιλάς! Όπως, ας πούμε, τα μάγουλά του όταν έχει μόλις ξυριστεί και φορά after shave. Κι έπειτα σκέφτεσαι: “μα μου αρέσει περισσότερο αξύριστος (true!). Δεν μπορώ να έχω και τα δύο;”.

Μόλις κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο άρωμα α-πο-κλει-στι-κά για τα ανδρικά γένια. Δεν το φοράς (σωστά! Όχι εσύ αλλά το αγόρι σου) οπουδήποτε αλλού παρά μόνο στο πρόσωπο! Το όνομά του είναι Dude No.1 και το δημιούργησε η Anna, μια κοπέλα σαν κι εμάς, επειδή ήθελε το αγόρι της να φορά άρωμα. Η πραγματικότητα είναι ότι κατάφερε να το κρύψει μέσα σε ένα ενυδατικό λάδι που θρέφει τα γένια και τα αφήνει μαλακά. Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το Dude No. 1.

Το Dude No.1 δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα αλλά αν α) σου άρεσε τόσο η ιδέα β) νομίζεις ότι το αγόρι σου θα το λατρέψει γ) καταλαβαίνεις απόλυτα την Anna (βλ. δημιουργό) ή απλώς δ) είσαι περίεργη μπορείς να το παραγγείλεις εδώ!

Συζήτηση μεταξύ γυναικών…
Πώς σου φαίνεται το συγκεκριμένο άρωμα για τα γένια; Ο καλός σου φοράει άρωμα; Ποιο σημείο πάνω του μυρίζει ωραιότερα; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More